Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSPÓŁLOKATOR

CHCE zapasc sie pod ziemie! jak jej pomóc

Polecane posty

Gość WSPÓŁLOKATOR

Słuchajcie dzis byłem swiadkiem nieco niezrecznej sytuacji dla mojej wspołlokatorki:) mianowicie miałem wrocic z pracy dopiero po 18 jednak dzisiaj plany sie poznieniały i wrociłem duzo wczesniej, wszystko niby ok jednak po wejsciu do mieszkania zauwazyłem otwarte drzwi do pokoju mojej wspołlokatorki a TAM ona "rozwalona" jak zaba taka jak ją Pan Bog stworzył cała naga z wilgotna pizdeczka na wierzchu, cała podniecona w dreszczach, oczy zamkniete i tak mocno rozanielona PRZEPYSZNY WIDOK.... miałem juz wejsc tam do niej lub w nia od razu ale jednak moje dobre wychowanie podpowiedzaiło mi zeby sie teraz nie angazowac w upojny akt i opusciłem lokal Jak jej pomoc, co mam jej powiedziec zeby sie nie dołowała dziewczyna.............. P.S Jest bardzo kuszaca, podoba mi sie bardzo i podnieca moze zaproponowac jej wspolna masturbacje wraz z finiszem?

Gość złotaONA
myslę ze to ta sama osoba jest autorem tego tematu co i tego że chce się zapaść pod ziemię;)

Gość _Misiek_
Bzdury gadasz facet, a może i jedynie podszywasz się pod prawdziwego współlokatora. Czy naprawdę sex musi być wszechobecny. A może jednak nie musi.

Gość WSPÓŁLOKATOR
Pomorzcie mi jak zaczac z nia rozmowe?

Gość złotaONA
podszyw jak nic porównajcie godziny wpisów jaja ktoś sobie robi i tyle

Gość WSPÓŁLOKATOR
Boze jaki podszyw pisze jak było Chce pomoc mojej uroczej wpołlokatorce co w tym dziwnego? Dziewczyna przezywa to bardzo i nie chciałbym zyc z nia pod jednym dachem w takiej dziwnej niedopowiedzianej atmosferze

Gość WSPÓŁLOKATOR
Zamkneła sie w pokoju i pewnie płacze z rozpaczy:( Szkoda mi jej chyba pojde......na piwo.

Gość złotaONA
tak o rozsąne wyjście jeśli sie podszywa pod kogoś kim się nie jest

Gość WSPÓŁLOKATOR
Dzisiaj z nia rozmawiałem i powiem Wam szczerze, ż emam na nia corz wieksza ochote....ech te jej sexowne ciałó mniam