Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony znowu...

jak to wyglada?

Polecane posty

pytanie to kieruje dla DzIewczyn/Kobiet..A mianowicie interesuje mnie ..Jak wygladaja Wasze przygotowania do zabaw lozkowych?.. o ile owe isnieja..;p

Gość ZiEloNa MarLeNNncia
ja zawsze staram sie dopilnowac aby bielixzna byla pod ten samo kolor...(uiust i figi..)no aleprzedewszystkim skupiam sie na estetyce mego skarba(cipcia moja..)aby ladnie pachnial;D

_nimfomanka_ nie chodzi tutaj o typowo mechaniczne badz zwierzece nawyki..tylko o to w jaki sposob..czy jakies nieposdzianki planujecie..czy kopiel przed..i wogule..co z cipkaaa!!??

Gość tęgi jebaka
Pomarańczowy Skurwysyn i co dalej?wyjebales ja?

toż się dokryłam ale Ty stwierdziłeś że koło kokoszki ci milej będzie... oj ja nieszczęśliwa :( ałuuuuu

Gość zaciek. znowu
zaciekawiony znowu... pytanie to kieruje dla DzIewczyn/Kobiet..A mianowicie interesuje mnie ..Jak wygladaja Wasze przygotowania do zabaw lozkowych?.. o ile owe isnieja..;p

Gość Ada-0987654
medytuję pol godziny, zakładam przebranie batmana i wyruszam w świat. generalnie nic, tylko higiena, fajniejsza bielizna i depilacja, mam stałego partnera i z czasem czlowiek nie stara sie tak juz jak przed obcym nigdy nie zapomne, kiedy planowalam pierwsza minetkę, balam sie swojego naturalnego zapachu, wiec bardzo dlugo mylam sie plynem do higieny intymnej i czym sie dalo, potem moj owczeswny chlopak poweidzial ze dziwnie pache pastą, czy czymśtam He He!!

Gość stephenn11
pastą BHP? :O

Gość Ada-0987654
hahahhahhaa prawie sie posikalam ze smiechu z tą pastą BHP!!! hahahah ja po prostu wstydzilam sie moze troche swojego intymneg zapachu, chcialam go zabic, chyba pachialam wtedy konwaliami :D

Gość stephenn11
o to chodziło żebyś sie posikała ;) 🖐️