Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola226

guz w pachwinie

Polecane posty

Gość lola226

dziś zauważyłam jakis guz w mojej pachwinie i jak chodzę to nie boli a jak dotykam i naciskam to wtedy boli jest wielkości małego paznokcia nie wiem co to jest naczytałam się już w internecie i boje się ze to jakis rak mam 15 lat i boje sie powiedzieć o tym mamie ale jak nie minie to będe musiała jej powiedziec ale narazie poczeakm kilka dni może samo minie strasznie się boje wie ktoś może co to jest:(??

Gość lola226
no pomocy prosze:( zlitujcie sie nad czowiekiem

Gość kasaaaaaaaaaa
ja miałam cos podobnego i lekarz powiedzial że to od golenia może być idx do lekarza;p

moze to byc powiekszony wezeł chlonny lub przepuklina ,ale ona raczej bolałaby cie przy chodzeniu. moze jestes przeziebiona ?? ale to raczej wezel chlonny powiekszony bo one sa w pachwinach i pod pachami .... on zniknie ale to swiadczy o tym ze cos sie dzieje w organizmie...

Gość miałam tak samo
panika ale postanowilam poczekac i samo zniknelo:-)

Gość jatakajajedyna
też kiedyś coś takiego miałam. Jak chodziłam to nie bolało ale jak dotykałam to tak, nawet bardzo. Okazało się , że to od golnia i dezodorantu. Coś tam się zatkało, zrobił się mały guzek. Dermatolog dała mi wtedy Tribiotyk i po kilku dniach smarowania zniknęło. Nie martw się, to na pewno nic poważnego :)