Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za chwilę rodzaca

KTO JEST NA DNIACH

Polecane posty

Gość za chwilę rodzaca

Witam :) Mam tydzień do porodu i i nerwy i strach nie dają mi spać czy jest tutaj jakaś przyszła mama która też rodzi za parę dni?

Gość kiedy to minęło
Dopiero jestem w 9 tygodniu drugiej ciąży. Przy pierwszym dziecku też się bałam, wydawało mi się, że prześpię jak odejdą mi wody, że za późno pójdę do szpitala. I teraz powiem tobie, że nie ma większej głupoty. Poród zaczyna sie powoli. Jasne skurcze bolą ale to tylko kilka godzin, godzin kiedy oprócz bólu dzieje się wiele rzeczy, więc to wszystko szybko mija. Postaraj się teraz jak najwięcej spać, bo nie wiadomo, czy maluszek da tobie popalić. Pamiętaj, że kobiety rodzą tyle tysięcy lat, to jest naturalny proces. Dasz radę, bo wszystkie dają, Dla mnie to był najpiekniejszy dzień w moim życiu i już nie mogę doczekać się tego spotkania z drugim dzidziusiem.

Gość tez na dniach
tez nie spie a newry mi nie pozwalaja druga dobe za kilka dni urodzi sie mo synek w 34 tygodnu prze cesarke :(

No wlanie mnie tez to ciekawi, mam zagrozona ciaze, i lekarz kazal nastawic sie na koniec sierpnia, a nie wrzesnia... :( Dlatego pytam, ale ta Pani chyba juz poszla spac ;)

ale sie nie przejmuj bo moja tez miala byc w 37 tc a urodziła sie 12 dni po terminie ( i to kilku lekarzy i 2 położne stwierdziły ) a ciaze tez mialam zagrozona

Twoja cora jest moja imeinniczka ;) Tez spodziewam sie corki, wlasnie dzis skrecilam lozeczko, nie moglam sie opanowac i czekac na chlopaka :)

he he autorka nie mogla spac a zasnela chyba i dobrze duzo sil jej bedzie potrzeba ... a ja z kolei nie moge spac bo jutro z córcia pierwszy raz samolotem lecimy brrrrrrrrrr

Gość za chwilę rodząca
Dziękuje za odpowiedzi musiałam wylączyć wieczorem komputer bo mnie na wet jego wycie irytowało ;)

Gość za chwilę rodząca
Wiecie co jest najdziwniejsze w tym wszystkim ,że to moje trzecie dziecko :) a boje sie bardziej niż przy pierwszym :/ bo wiem co mnie będzie czekać i przez to nie mogę spać i ciagle o tym myślę...wiem głupie to jest i to bardzo , ale to jest silniejsze ode mnie!