Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierra 333

POMOCY

Polecane posty

Gość wierra 333

Tabletki antykoncepcyjne stosuje juz jakis rok czasu, tabletki zazywam regularnie o stalej godzinie, ost. raz wspolzylam miesiac temu przy drugiej tabletcce (stosunek przerywany). Rowniez przy drugiej tabletce po 2 godzinach od jej przyjeciu oddalam stolec byl on luzny ale nie byla to ostra biegunke na bank! Natomiast problem pojawil sie przy 4 tabletce gdyz po prawie 5 godzinach dostalam biegunki (nie byla to ostra), w ulotcce napisane jest ze jezeli po 3,4 godzinach od przyjecia wystapila ostra biegunka to nalezy przyjac dodatkowa, u mnie minelo wiecej niz 4 godziny (bo prawie 5i i nie byla to ostra biegunka) ale po jakis 10 godzinach znow dostalam biegunki wiec na wszelki wypadek przyjelam w ciagu 11 godzin od stalej pory dodatkowa tabletke tak na wszelki wypadek! Dzis mija 4 dzien przerwy i nic nie zapowiada krwawienia! Dodam ze krwawienie wystepowalo zawsze 3 dnia a od jakis 3 miesiecy krwawienie zaczelo pojawiac sie w nocy z 3 na 4 dzien, nie wiem czy mam podstawy do nerwow czy tez nie ale sa! w tym miesiacu przyjelam 31 tabletek bo wyjezdzalam i chcialam przesunac przerwe o pare dni. Bardzo prosze o porade mam nadzieje ze wszystko jasno opisalam

Gość wierra 333
prosze o pomoc bo juz sama nie wiem co mam myslec

Gość wierra 333
niech ktos sie wypowie prosze

Gość nie denerwuj sie
nerwy tez moga zablokowac pojawienie sie miesiaczki. Pogmatwalas sobie troche cykl, wiec masz tego efekty. Przedluzylas sobie czas brania tabsow, wiec "ciocia" tez zdecydowala sie przesunac troche wizyte. Spoko, nie powinnas bac sie ciazy. :-)

Gość wierra 333
dziekuje za odpowiedz! musialam przesunac krwawienie bo wyjezdzalam na splyw kajakowy a nie moge przyjmowac dwoch pelnych opakowan bez przerwy bo mam skutki uboczne i po konsultacji z ginem uzgodnilam ze wezme 31 tabletek ale zaczynam juz sie denerwowac ze krwawienia nadakl brak, tym bardziej ze w dniu stosunku mialam luzny stolec po dwoch godzinach od przyjecia, no i te dwa dni pozniej rozwolnienie, ale przyjelam po 11 godzinach druyga tak na wszeklki wypadek

Gość wierra 333
dostalam ale od kilku godzin to sa tylko plamienia:( nie wiem co mam myslec, denerwuje sie