Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowazmartwionaa

pomocyy

Polecane posty

witam. kochałam się z moim chłopakiem pare razy bez prezerwatywy, lecz wytrysk był na bank na zewnątrz a tak zwany preelakujat partner wytarł. (wyszedł,powycierał i znowu wszedł) nie ma mowy,żeby doszedł w środku. potem kochaliśmy się parę razy w prezerwatywie, ale wytrysk był także na zewnątrz. od jakiegoś tygodnia boli mnie w podbrzuszu, a dziś rano zauważyłam zmienione piersi. stały się takie powiększone, a brodawki takie bardziej sterczące i większe. do miesiączki jeszcze daleko, bo mam zawsze pod koniec miesiąca. czy to są objawy ciąży? :(

Gość salllly
to jeszcze pewnie dni plodnych nie mialas, nie wkrecaj objawow :)

Gość juz ja widze ten twoj poziom
wiedzy skoro twierdzisz ze okres masz zawsze 'pod koniec miesiaca"!!! okresu nie ma się zawsze\pod koniec miesiaca , cyz na poczatku miesiaca, albo np ok 13 dnia miesiaca!!! okres sie ma co określoną ilośćdni - to się cykl nazywa. i tak np. wyobraż sobie, że dostalas okresu 31 lipca, cykle masz 33 dniowe, więc następny okres byłby???? no kiedy???? 1 wrzesnia, ojej na pocztaku miesiaca!!!! kumasz dziewcze???? spalo sie na biologii w podstawowce???

tak, tylko że mam zawsze 28, raz był 27. nigdy inaczej.

Gość to samo tyczy sie
"wytarl ejakulat" smiec mnie bierze normalnie.... a czym wytarl? papeirowym recznikiem? moglo troche zostac... no chyba ze umyl ciepla woda z mydlem i dopeiro wytarl, wtedy szanse marne

Gość dziewczyno zrozum
ze okresu nie ma sie zawsze kiedys, a raz byl inaczej!!! oblicza sie dni plodne na podtsawie cyklu miesiecznego a nie dniu w ktorym przypada Ci okres... boshe i ty sie za seks bierzesz??

wytarl chusteczką.

mam 20 lat, to nie jest mjo pierwszy parnter i troche o tym wiem. zreszta mozecie mi poprostu odpowiedziec na pytanie ?

Gość moim zdaniem sie nakrecasz
mimo wsyztsko. nastepnym razem policz sobie co ile masz okres. liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki. wtedy bedziesz wiedziala, po pierwsze czy masz cykle regularne (bo to ze dostajesz 28 o tym nie swiadczy, przeciez miesiace maja rozna dlugosc) , a po drugie bedzies zmogla policzyc sobie dni plodne i nie bedziesz si etak stresowac....

Gość sluchaj w wieku 20 lat to
powinnas wiedziec o wiele wiecej...

Gość ciaza na bank
i nie ma co się łódzic

dziekuje bardzo :-]

Gość salllly
boisz sie ciazy to zabazpieczaj sie solidniej :) poobserwuj swoje cialo nie mowie tu o wkladaniu palcow zeby zobaczyc w jakm stanie jest szyjka macicy czy codziennego mierzenia temperatury w pochwie... mozesz poobserwowac swoj sluz naprzyklad. Na poczatku napisalas ze pare razy kochaliscie sie bez prezerwatywy, niektorzy uwazaja ze od tego plyn nie mozna zajsc w ciaze bo nie ma tam plemnikow ale ktoz wie lepiej nie ryzykowac. A co do pytania twojego to uwazam ze te objawy sa poprostu wymyslone :)