Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusia_c

faceci to podgatunek

Polecane posty

Gość tusia_c

2 lata temu poznałam chłopaka, na początku było wspaniale i cudownie, bardzo się starałam w tym związku, żeby wszystko było ok... nie pozwalałm mu sobie kupować drogich prezentów, bo usłyszałam kiedyś od niego, że kobiety to straszne materialistki itp. myślałam, że to ten jedyny ale tylko do czasu ... nie wiem dokładnie, kiedy pojawiła się ona, chyba poznałją na jakiejś dyskotece, albo jakaś koleżanka kumpla,szczeniara lat 18, tleniona blondyna... zaczął mieć "mniej czasu" i "był zajęty", zaczęłam coś podejrzewać, niedługo potem zerwał :( i wyszło na jaw, że on za nią lata, dosłownie !! jego i mój dobry kolega wreszcie nie wytrzymał i się wygadał, że ta małolata doi z niego kasę, on jej kupuje co tylko ta chce, a on za nią lata z wywieszonym językiem, że ona go zwyczajnie wykorzystuje... każe się wszędzie wozić i ostatnio kupił jej biżuterię za 2000 zł itp. a kto kupuje takie rzeczy dziewczynie, z którą jest od miesiąca :o więc teraz taka uwaga dla dziewczyn: jak jesteście w związku, to ceńcie się, bo widać, jak facet musi słono płacić, to mu się wydaje, że ma księżniczkę, a jak nie musi płacić, to myśli, że darmo dają :o

Gość 56yety
potwierdzam, to podgatunek, bez uczuc, nienawidze ich, moje dziekco musi byc dziewczynka inaczej chyba oddam gdzies

Gość hdgh
po prostu Bog stworzyl mezczyzne i pomyslal ze nie wyszlo mu to co zamierzal czyli czlowiek, i za 2 razem sie udalo bo wyszla kobieta, niestety podagunek przetrwal

Gość blondynka_nie_tleniona
to zalezy na jakiego faceta sie trafi ! ja wcale nie uwazam,ze faceci to podgatunek.Niektorzy tak ale nie wszyscy

Gość heeeeehee
ciekawe co na to faceci :classic_cool:

Gość Faceci na to tak
Coś z Wami, Gatunku Pierwszy, jest nie tak, bo: - zadajecie się, zdecydowana wiekszość z Was, z osobnikami stanowiacymi podgatunek. - uprawiacie z własnej woli seks z nimi, co w świetle wyrażonej przez autorkę tezy mozna uznać za zoofilię. - wchodzicie z nimi w wieloletnie, często trwajace do końca życia związki, mieszkacie razem z nimi, razem jecie przy wspólnym stole, śpicie z nimi w tym samym łożu. - prawie każda z Was chce mieć z podgatunkowym osobnikiem dzieci i je ma. :O

Gość Gość

Podludzie