Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyhy

0,33 promila

Polecane posty

Gość yyyyyyyyhy

Hej. Wczoraj zdarzyło mi się wypić na ognisku trochę alkoholu, i wracając do domu tak gdzieś za dwadzieścia 1 (w nocy) natknęliśmy się ze znajomymi na radiowóz, no i wiadomo zostaliśmy zawiezieni na komendę i wykryli u mnie pół promila, chciałam spytać czy będzie za to poprawczak, czy tylko kurator? Dodam jeszcze że mam 17 lat. Jak macie mnie potępiać to nie odpisujcie.

Gość ...Monika...
Troche pozno sie nad tym zastanawiasz...

Gość kujh
bez przesady za to poprawczak!!?? :D

Gość heheh na pewno kochanie nie po
prawczak kurator tez nie. Powini Cię zawieść za izbę dziecka i wezwać rodziców ale skoro Was wypuścili... a powiedz jak się to skończyło?

Gość yyyyyyyyhy
wiem. i mam nauczke teraz. Dodam też że na widok giln zwiałam ale mnie złapali, i trochę ich poprzezywałam a pijana nie byłam, założyli mi kajdanki i mówili że teraz przezemnie wszyscy będą przewiezieni na komisariat ;[

Gość yyyyyyyyhy
skończyło się tak że przyszła na komisariat moja mama :) akurat tak się złożyło że zawieźli nas na ten komisariat który jest na przeciwko mojego bloku :P od mojej najlepszej kumpeli tata i mama powiedzili że koniec koleżeństwa ale to było do przewidzenia. I jak pytałam czy będzie za to sprawa w sądzie to policjant powedział że tak ale niewie jak sąd podejdzie do tej sprawy bo mam skończone 17 lat. no i tak się właśnie zastanawiałam, bo mama mnie starszy poprawczakiem, ale jakoś mi się wierzyć nie chciało. całe szcześnie że po drodze powyrzucałam z torby butelki bo jabolach było ich 6 :/

Gość heheh na pewno kochanie nie po
ale po co wyzywalas policję powaliło Cie? Wiesz pewnie nie bedzie sprawy w sadzie ale rodzice Twoi będą mieli przesrane. Nieletnia córka w nocy, pijana... zastanów się następnym razem

Gość yyyyyyyyhy
no niewiem czemu ich wyzywałam, poniosło mnie. Ale potem i ładnie poprosiłam czy nas wypuszczą nawet nie wiem po co. kumpela miała troche gorzej bo ona sobie z nich żartowała.

Gość masz 17 lat czyli
prowadzilaś samochód nie dość że pod wpływem, to jeszcze bez uprawnień?

Gość yyyyyyyyhy
jaki samochód?! gdzie ja tak napisalam? oO