Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewnaaaa17

czy coś ze mna nie tak?

Polecane posty

Witam.Mam problem i chciałabym uzyskać odpowiedź od osób które mają o tym pojecie... Mam 17 lat i miesiąc temu kochałam się z moim facetem zabezpieczyliśmy się (użył prezerwatywy)...A poza tym nie doszło do wytrysku.Do tej pory miałam w miare regularne miesiączki.3 dni po stosunku dostałam okres o 6 dni wcześniej niż powinnam a teraz okres mi się spóźnia.od 4 dni czuję się tak jak zawsze przez miesiączką czyli bolą mnie piersi,mam lekkie bóle brzucha...ale leci mi biały śluz...Dodam że 2 lata temu miałam torbiel na jajniku...Martwię się że może być to nawrót choroby albo co gorsza ciąża...Proszę pomóżcie!!!!!

Jeśli nie masz dostatecznej wiedzy o seksie nie powinnaś go uprawiać, matko :P Skoro nie było wytrysku, a byliście zabezpieczeni nie ma mowy o ciąży. Na dniach dostaniesz okres i nie będziesz już wypisywać głupich tematów na kafe. Pozdrawiam.

Gość jestes w ciazy jak n ic
a ten post juz tu byl setki razy od dwoch lat, pogratulowalabym za trzymanie na dysku takich idiotycznych marnych prowokacji ale nigdy nie przyklaskuje glupocie

Gość agałamaga
może coś ci sie rozregulowało. czasem tak bywa. stres, nerwy , leki i wiele wiele innych