Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy

Nieudany pierwszy raz

Polecane posty

Gość pierwszy

Nie wiem dlaczego ale nia wiem problem z erekcją chociaż nigdy mi sie to nie zdarzyło. Duży stres?? Następny problem to nieodpowiednia pozycja przez którą nie mogłem w nią wejść. Pomóżcie. Co zrobić żeby następny raz był udany??

Następnym razem gdy zaczniesz tracić erekcję to zacznij się masturbować, aż penis się znowu usztywni. Najlepszą pozycją będzie pozycja klasyczna - niech twoja dziewczyna położy się na plecach i szeroko rozłoży nogi.

Gość jkeocme
Komediant ty o czyms takim mozesz tylko pomazyc i se strzepac

Gość kaska.
może zamiast od razu w nią wchodzić zastosujcie jakaś porządna grę wstępną? myślę, że masturbacja nie byłaby odpowiednia - partnerka może poczuć się urażona albo pomyśleć sobie, że niewystarczająco Cię pociąga. no i zgadzam się z Komediantem - pozycja klasyczna najlepsza. Co tu dużo mówic - przy pierwszym razie (jeśli oczywiście to jest też pierwszy raz Twojej partnerki) lepiej nie kombinować za dużo.;) powodzenia następnym razem! :)

pierwszy gdzieś czytałem że najlepsza pozycja to taka gdzie dziewczyna leży na plecach z rozłożonymi nogami i poduszka pod tyłkiem tak aby jej krocze było uniesione względem reszty ciała... a odnośnie utraty erekcji to pewnie stres

kaska. -> pieszczoty doprowadzą do tego że pochwa i cała reszta stanie się bardziej wrażliwa co może spotęgować ból i krwawienie przy przebiciu błony

Gość pierwszy
A co moge zrobić żeby to wszystko troche romantyczniej wyglądało i jak nie doprowadzić do utraty erekcji??:(

dokładnie. levviatan ma racje. mozna wiadomo lekko sie zrelaksowac. dobra pozycja jest rowniez taka, ze ona lezy na plecach z kolanami podciagnietymi do brody - podobno mniej bolesna... i napewno chlopak w pewnym momencie musi byc stanowczy. nie wahac sie, zapytac czy juz jest gotowa. raz a nie 15... bo bedzie gorzej...

romantyczniej? nie wiem, wypijcie moze troche wina czy nawet piwa.. nie za duzo. tak na rozluznienie. potem napewno sami w mieszkaniu, moze byc jakas nastrojowa muzyka... obcaluj jej plecy, zgascie swiatlo, zostawcie najwyzej jakas lampke lub swieczke. wymiencie pare drobnych pieszczot, pozwol jej zajac sie toba... potem ty oddaj pare pieszczot i uluzcie sie pomalu w odpowiedniej pozycji... trzymaj ja za dlon.. wtedy dziewczyna czuje sie bezpieczniej... pocaluj, powiedz ze bedzie dobrze, zeby sie nie bala..

Gość ojejekujejku
gościu,nic się nie przejmuj! Partnerka leży na plecach z poduszką pod pupą,Ty natomiast masz się nie stresowac,pomyśl sobie że to nie Twój pierwszy, a 20 raz! a i jakiś alkohol bu się przydał,ale nie za dużo,bo ci nie bryknie! Napisz jak ci poszło,pozdrawiam!

Gość pierwszy
Dzięki wszystkim za odpowiedzi:) Jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to pisać:)

Gość pierwszy
Tak szybko tego nie napisze bo nie będzię okazji narazie:(