Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niutka99

zmniejszenie obfitosci miesiaczki. ciaza??

Polecane posty

Gość niutka99

hej, mam jakis dziwny problem.. w grudniu 08 roku zazylam escapelle, wszytsko bylo ok. zabezpieczalismy sie prezerwatywa, seks uprawialismy rzadko. w polowie maja uprawialismy seks. wszytsko ok, normalny okres. jakis czas pozniej po kolejnym stosunku znowu zazylam escapelle (była chyba pierwsza polowa czerwca); nic nam nie peklo, ale moj chlopak zauwazyl wydzieline na zewnatrz (twierdzac ze to moja), a ja jestem panikara i tak wyszlo, ze znowu escapelle bylo potrzebne. standardowo jak po nim okres mialam wczesniej, normalny. jakos po ponad tygodniu zrobilam test - wyszedl negatywny. ale ostatnie dwa okresy byly jakies slabe... trwaly 3dni i to tyle co kot naplakal. byly w terminie. nie czuje sie zle, nie mam zadnych z objawow ciazy. mam tylko jakas schize i ma wrazenie ze mi rosnie podbrzusze:( nie uprawialam seksu od tamtego czasu. teraz dostalam okres na poczatku sierpnia - tydzien przed terminem. poprzednie byly w terminie.... dodatkowo powiem ze jetem wegetarianka i zyje na wysokich obrotach - jezdze konno, trenuje rozne sporty. naczytalam sie o tych okresach w ciazy... mozliwe ze w maju moglo sie cos stac? jesli tak to juzby byl 3 miesiac. jakie objawy bym miala??

Gość trudno mi sobie
wyobrazić abyś nie zauważyła trzymiesięcznej ciązy. Najlepiej zrób ponownie test i wybierz się też do ginekologa, zła dieta i duży wysiłek może prowadzić do zatrzymania miesiączki

Gość tan
hej ja po escapelle tez mialam normalny okres w terminie, a kolejne hmm dwa byly bardzo slabe... ale zrobilam test z krwi i wyszlo, ze nie jestem w ciazy, wiec uznalam, ze to skutek uboczny tabletki, wiec chyba u Ciebie jest podobnie, ta tabletka to mega dawka hormonow i podobno moze rozregulowac cykl nawet na pol roku, dla pewnosci zawsze mozesz zrobic test

Gość niutka99
teraz mialam szybciej okres bo fakt - duzo trenowalam. mozliwe jest to, ze escapelle rozregulowal cykl az tak? bo moim glownym problemem jest to ze jest tego krwawienia mniej niz zazwyczaj. i to juz drugi miesiac pod rzad

Gość niutka99
robilam test ok 1,5tyg po zazyciu escapelle

Gość niutka99
doliczajac to, ze bralam escapelle dwa razy w ciagu ok 5 miesiecy.... a czytalam ze tak minimum raz na rok...

Gość tan
mnie tez to martwilo... zwykle moj okres trwal 4-5 dni a tu nagle zredukowal sie do 2-3 dni i dodatkowo nie wylatywalo ze mna tylko krew leciala jak szlam do toalety... robilas test z krwi?

Gość niutka99
nie... tym bardziej, ze escapelle bralam z mojej nadgorliwosci, a nie z powodu totalnej wpadki...

Gość niutka99
zaznaczam tez ze nie odczuwam zadnych objawow..

Gość tan
to tak jak ja... wpadki jako takiej nie bylo, ale wzielam na wszelki wypadek

Gość niutka99
aaa przypomnialam sobie dokladnie ostatni raz byl w koncowce maja i wtedy tez zrobilam test - neg. pozniej juz nic... escapelle bralam z miesiac jeszcze przed...