Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angfa

mleko z sutków w 20 tygodniu ciąży????

Polecane posty

Gość angfa

zauważyłam wlaśnie na koszuli nocnej male mokre plamy w miejscu sutków:( czy możliwe jest mleko w 20 tygodniu ciąży?? co to może oznaczać??

ja miałam tak samo , nie ma się czym martwić to tzw . siara . Z czasem , czyli czym ciąża będzie się posuwała dalej będzie niestety gorzej . Lekarz mówił mi , że to zupełnie normalne . Niektóre kobiety maja to szybciej , niektóre później .

Nie przejmuj się to normalne. To siara - pierwsze mleko. Większość ciężarnych je ma. Ja miałam i prawie wszystkie moje koleżanki. Nie należy się tym w ogóle przejmować.

Ja swoja pierwsza siare zaobserwowalam w 17 tyg :) po spaniu, a teraz w 33 tc to juz wylewa mi sie sporo na stanik.

oj nie martw sie:) jak to moja babcia powiedziala BEDZIESZ POKARMISTO hehe

Gość angfa
czyli jak juz zaczeło sie wylewac to bedzie tylko gorzej?? dlaczego niektóre kobiety to mają a inne nie? od czego to zależy wiecie może?

Tak to już jest. Pociesze Ci że ja miałam gdzieś od 17 tygodnia, ale z czasem ilość siary mi się nie zwiększała. Cały czas mniej więcej tyle samo było. Nie było to jakieś problemowe. Parę kropel na jakiś czas, nie żeby mi się strasznie lało.