Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htghngjghjff

bąki z cipki, czy to możliwe

Polecane posty

Gość htghngjghjff

mam takie pytanko do dziewczyn widziałąm podobny już temat przed chwilką ale o pierdzenie z pupy a ja mam takie pytanko czy jtóreś z wasz zdarzyło się ze no jakbyście puszczały bąki ale z cipki bo ja tak, szczególnie jak unosze dłuyże biodra to tak scychać jakcu cipka się zapowietrzała i potem z niej powietrze wylatywało no nawet nie wiem jak to dokładnie opisać, pytam bo zastanawiam się czy to normalne

Gość powiemtyleżee
to zupełnie normalne:D też tak czasem mam. i moje koleżanki też

Gość 565thfvcbvf
a nie krępuje to was. ja jestem 2 lata w związku ale zawsze mam wrażenie że on mysli ze naprwde bąki puszczam, a nie rozmawiałam z nim o tym bo co powiedzieć ze to tylko bąki z pipki

Gość ja tez tak mam czesto
gdy sie kocham z chlopakiem, czesto mnie zapowietrzy i gdy wychodzi ze mnie wlasnie mam te bąki:) ale smieje sie zawsze z tego:)

Gość no ale wszyscy
tego nie maja :) ciekawe dlaczego?

Gość a ja od kiedy cwicze miesnie
kegla, nie mam juz tego :O kiedys regularnie, w pozycji od tylu lub z uniesiony biodrami. a od 4 mcy gdy cwicze, nie ma juz tych odglosow, nie wiem dlaczego.

Gość a ja od kiedy cwicze miesnie
nie, nie wszyscy. ja slyszalam dwie wersje. sprzeczne. ze te ktore nie maja tych odglosow, maja ciasniejsze cipki i powietrze nie wtlacza sie bokami (bo nie ma luzow), oraz, ze te ktore nie m aja tych odglosow, sa szersze i powietrze wlatuje i wylatuje od razu :D:D< hehe

Gość bgjngjng
a jak tak macie to yen czar seksu wam nie mija,bo ja jak tak mam to wtedy już tylko myśle czy jeszcze się za chwile powtórzy czy nie oby nie i wtedy to już tam żadna przyjemność

Gość no nie wiem co myslec
pamietam, ze pierwszy raz puszczalam baki na w-f, jak robilismy swiece i to bylo w IV-klasie LO pamietam jak dziewczyny sie na mnie ogladnely bo myslaly ze sobie po prostu pierdlam :( a pozniej to unikalam robienia tej swiecy na w-f

No to jest straszne:P. Też takie coś dostałam pierwszy raz podczas ćwiczeń na wf:o:o No i jak się czuło że powietrze się tam dostało to bezglośnie nie chciało wyjśc.... Ale najgorsze moje doświadczenia było na zajęciach jogi. No masakra :P. Cały czas się napełniała tym powietrzem. A co do seksu to się nie przejmuje. Często z partnerem te dziwne "dzięki" powstają jak kochamy się i nasze plecy się sklejają to wtedy "pierdzimy" właśnie przez to:P Więc specjalnie się nie przejmujemy temu dziwnemu zjawisku :P. A co do pierdzenia pochwy, to przed uprawianiem seksu, wyjaśniałam mu że coś takiego może się stać. I opowiedziałam moje drastyczne :P historie z wf i jogi ;) Hihi.

Gość nie wiem co myslec
jogi nie robilam i teraz wiem na pewno ze juz do tego nie dojdzie :) tego by mi tylko brakowalo :(

Gość to napisz koleżance
ile cwiczysz miesnie po ile sek trzymasz napiecia i ile razy na dzień

To jest całkowicie naturalne, u mnie zdarza się tylko w pozycji od tyłu i tylko przy pierwszym i drugim pchnięciu, albo na koniec jak już wyjmuje i jak się przekręcę to wtedy znowu :o ale wtedy mąż sam mnie odpowietrza paluszkiem :D. Ćwiczenie mięśni pomaga na pewno, ja zawsze staram się ścisnąć maksymalnie mięśnie przy pierwszym włożeniu i potem już nie słyszę, a przynajmniej nie tak jakbym ich wogóle nie ściskała. Jeśli macie problem że facet mysli że to z drugiej dziurki to po prostu mu powiedzcie że to od zapowietrzenia.

Gość fececi wiedzą
że to powietrze z cipki i wielu facetów jeszcze bardziej to podkręca

Gość duniamunia
a kiedy to powietrze się tam dostaje????

Gość taa..........
zdarza sie ale u mnie tego nie słychać .. hehe x) mam większy problem z moim brzuchem bo jak jestem w restauracji z chłopakiem i coś zjem to mam armageddon w brzuchu i słyszą to wszyscy w koło.. oczywiście każdy patrzy na każdego i tylko mój chłopak wie że to mój brzuch więc ja pełna ściema i też sie oglądam z myślą "komu tak burczy" ..:D:D i zero skapy :d xD hehee xD

Gość Dominika91
w moim przypadku zdarzyło się to po urodzeniu dziecka, mój partner mówi że to całkiem naturalne i że nie mam sie czego wstydzić. najczesciej zdarza się to gdy uniose biodra w góre. ale nauczyłam się to kontrolować tzw wstrzymaniem.

Gość Gość

Fajny temat 😂 Ja też tak mam. Na początku było mi z tym głupio, ale mój facet to lubi i przestałam się przejmować. A on specjalnie, gdy się kochamy, wkłada i wyjmuje swojego pena. Mówi, że musi mnie napompować 😂 Gdy mam dużo śluzu, to pompowanie jest skuteczniejsze, wtedy wtłacza mi więcej powietrza i „bąki” są bardziej obfite 😁

Gość gość

Dooobre!!

😁 😁😁

Gość Lizak

Ja lubię ten odgłos. Czasami specjalnie, gdy liżę muszelkę mojej dziewczyny, to jej wydmu...ę powietrze do ci/pki. Potem śmiejemy się razem.