Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga5674

czy mam urojoną ciążę?????????!!!!!

Polecane posty

Gość kinga5674

hej mam pytanie... byłam u ginekologa po 7 tygodniu od uprawianego stosunku i powiedział że nie jestem w ciąży dostałam dwa razy okres... ale piersi mnie bolą, Sutki są ciemniejsze i pięką jak dotknę już od miesiąca i mam bóle w podbrzuszu... czy mogłam sobie uroić ciąże??

Gość kinga5674
robiłam i negatywny... ale lekarz powiedział mi ze nie mam sie o co martwić... że nie jestem w ciąży a ja dalej myśle ze jestem

Gość bardzo możliwe że masz
w 7 tygodniu lekarz powinien ciąze zauwazyć, no ale róznie bywa. Okresy miałaś a to tez przemawia za tym, że w ciązy nie jesteś - w ciazy moga być co najwyżej krwawienia - okres zabiłby dziecko. Najlepiej idź do laboratorium i zrób bete z krwi- będziesz miała pewność

Gość hormony
ja tak mialam i to byla nierownowaga hormonalna, dostalam jakies hormony ni minęlo

Gość kinga5674
lekarz mi powiedział ze po 7 tygodniu macica jest juz powiekszona... a u mnie wogole sie nie powiekszyła...i ze nie jestem w ciąży... badał mnie normalnie (palce).. i nie wiem co mi jest

Tak jak pisze kolezanka wczesniej zrob sobie bete i bedziesz pewna :)A co do macicy to lekarz ma racje,bo macica sie powieksza.A czemu usg ci nie zrobil?

Gość kinga5674
nie mam pojęcia... nawet nie proponował.

Gość kinga5674
on jest bardzo dobry... z mojej rodziny tylko do niego chodzą...

to powinnas mu zaufac.skoro i test wyszedl negatywny i gin mowie ze nie jestes w ciazy to nie jestes.