Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet kochający ciuchy

kobiety - jaki styl ubioru faceta wam się najbardziej podoba?

Polecane posty

jakie kolory , fasony :)

Gość granatowe niebo nocy
rozumiem , że facet może kochać kkobiety, sex i szybkie samochody, ale ciuchy??? :D

Gość dzidzetta
ja lubie taki naturalny, luzny oczywiscie facet musi dbac o siebie i byc czysty, ale nie znosze jak przesadza w sensie zaczyna prawie sie malowac, solarka, zel na wlosy.

widzę że mało znasz facetów , lub jedynie oklepanych :D - podpowiem ci że większość na przykład tych co lubią samochody leczą nimi kompleksy - ja uwielbiam kupować i dobrze wyglądać , kobiety też mnie za to lubią i się temu nie dziwią :)

Gość To może powiedz nam jaki masz
swój własny styl? :)

ja lubie taki naturalny, luzny oczywiscie facet musi dbac o siebie i byc czysty, ale nie znosze jak przesadza w sensie zaczyna prawie sie malowac, solarka, zel na wlosy. ja też nie znoszę solarki ani zeli itp - lalusiów i pederastów nie znoszę

Gość mnie sie podoba styl ubierania
Brada Pitta możesz pooglądać troche fotek, taki męski drań :) do tego obowiązkowo dobry zegarek i dobry zapach , nic wiecej nie potrzeba :) nie lubie facetów takich dopietych na ostatni guzik , wypacykowanych, aż strach go dotknąć żeby nie popsuć tej misternie ulożonej calości hehe

To zacznijmy od tego, że strój musi pasować do faceta- jego pracy, zainteresowań, charakteru, wieku i wyglądu... Inaczej trochę do miasta, inaczej na weekend. Jakim jesteś człowiekiem? Jaki masz dzień? praca, zainteresowania? Wygląd? Do tego strój musi pasować.

Poza stylem jeszcze liczy się, jak spędzasz dzień? Jak pracujesz, co robisz w czasie wolnym? Jak wyglądasz?

hhaha facetów "oklepanych"? jesli Twój styl ubioru jest podobny do stylu władania słowem to.... :D wspólczuję i nie wróżę sukcesów. kobiety nie trawia facetów , którzy najbardziej na świecie sa przejęci samymi sobą. A hasło "kocham ciuchy" jest dla mnie zwyczajnie smieszne

ps. jesli inni leczą kompleksy samochodami, to jaki kompleks Ty leczysz ciuchami?

Gość allelujah
Zgadzam się z tym co napisała granatowe niebo: "kobiety nie trawia facetów , którzy najbardziej na świecie sa przejęci samymi sobą. A hasło "kocham ciuchy" jest dla mnie zwyczajnie smieszne"

hhaha facetów "oklepanych"? jesli Twój styl ubioru jest podobny do stylu władania słowem to.... wspólczuję i nie wróżę sukcesów. kobiety nie trawia facetów , którzy najbardziej na świecie sa przejęci samymi sobą. A hasło "kocham ciuchy" jest dla mnie zwyczajnie smieszne wyluzuj kobieto bo dla ciebie facet to jak dla mnie idiota który patrzy tylko na Ciebie i swoją brykę , więc typowy kark, polecam zabrać go do sportowego po dobry dres z przeceny - koniec tematu z Tobą :D

To zacznijmy od tego, że strój musi pasować do faceta- jego pracy, zainteresowań, charakteru, wieku i wyglądu... Inaczej trochę do miasta, inaczej na weekend . Jakim jesteś człowiekiem? Jaki masz dzień? praca, zainteresowania? Wygląd? Do tego strój musi pasować. czyli każda pora i wygląd wg Ciebie zasługuje na inny styl?

kochanie nie o mnie ten topik, więc nie wmawiaj mi moich preferencji, których znać nie możesz ;) skup się na dopasowywaniu kolorystycznym daszka czapeczki do sznurówek w butach, a kobiety będą za toba szaleć :D

Nie, styl wskazany jest własny, ale wiadomo, że inaczej do kina, marketu, a inaczej do kawiarni. A wszystko to spójnie z właścicielem ubioru.

kochanie nie o mnie ten topik, więc nie wmawiaj mi moich preferencji, których znać nie możesz skup się na dopasowywaniu kolorystycznym daszka czapeczki do sznurówek w butach, a kobiety będą za toba szaleć twoje preferencje przedstawiasz już sama , wiec poznaję , a nie każdemu chodzi o skupienia na sobie uwagi , co sama oczywiście jako nietuzinkowa kobieta preferujesz :) p.s. powoli zamiast ciuchów stajesz się drugorzędna gwiazdą na topiku , to dopiero szaleństwo :D

Nie, styl wskazany jest własny, ale wiadomo, że inaczej do kina, marketu, a inaczej do kawiarni. A wszystko to spójnie z właścicielem ubioru. tak zgadzam się - jest taka potrzeby by różnie się ubierać na okazje , lecz czasem można w kilka miejsc mieć to samo i nawet pasuje , bo ciężko jest czasem zmieniać ciuchy kilka razy w ciągu dnia...:)

Gość depresyjnaaa25
Osobiscie lubię styl rockowy,czyli porządne dziny,koszulka kurtka ze skóry itp-moj men tak wlasnie sie ubiera oczywiscie facecik musi byc zadbany i pachnący

Ech, autorze, zdanie masz, niby wszystko wiesz, więc po co w takim razie pytasz?

Ech, autorze, zdanie masz, niby wszystko wiesz, więc po co w takim razie pytasz? pytam by się dowiedzieć konkretnie co Tobie się podoba a nie to co mi się podoba - jeśli masz jakiś konkret na daną okazję to pisz

Gość yola yolka
ciuchy, fryzura, depilacja odpowiednio, buty- wszystkie elementy musza grac

Teraz to już mykam nad wodę, więc na taką okazję ładnie opinające tyłeczek kąpielówki- ale tylko o fasonie bokserek;P w życiu nie gacio-slipo paskudy:D:D

kobiety - jaki styl ubioru faceta wam się najbardziej podoba? debilne pytanie :O

Gość xymena
do autora : wg. mnie to także zależy od wieku mężczyzny ( w Polsce... :) ) na pewno odpadają " bazarowe ciuszki " , lepiej kupić 1 dobrą koszulę, czy koszulkę, niż 5 z rynku. Poza tym kwestia sylwetki : często "miśkom " pasują rzeczy z skateshopu.

Gość xymena
autorze, nie uciekaj jeszcze... :P ..jeśli masz około metra 80, i wagę w granicach normy, to wszystko będzie Ci pasowało. Oczywiście np. prawnik, (czy zawód wymagający zaufania klienta) nie może sobie pozwolić na bluzy z kapturem..

Gość do 25 roku życia
Mi podoba się styl Gieorgija z YCD. Ale nie ten typowo sceniczny. Nie chce mi się teraz szukać i wklejać, ale ma wyczucie stylu, pozdro

Gość Esterinke
spodnie - rurki odpadają skarpety do sandałów różowe kolory koszul :D zbyt obcisłe koszulki opięte majty kto choć trochę się orientuje w temacie , wie o co kaman

Gość Bo tak to jest jak facet
na kafe zadaje pytanie dotyczące wyglądu od razu go zjebią niektóre :(