Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny poradzcie

Plamy na poduszkach po nocy!

Polecane posty

Często sie zdarza, że w nocy plamię poduszki. Plamy są brunatne, czasem z krwią. Co to może być? Dodam, że często krwawią mi dziąsła, czy to od tego? Czy możliwe, żeby wyciek był układu pokarmowego, albo oddechowego?:(. Zaczęłam sie niepokoić....

Gość amoże uszy
a może masz problem z uszami? mi kiedyś wylała się ropa z uszu na poduszkę, a uszy mnie nie bolały, dopiero jak poszłam do laryngologa, to się okazało, że mam problem z nimi.

Z uszu na pewno nie, bo po nocy mam czyste, nic sie w nich nie zbiera, zapach też ok, zresztą często poduszka jest mokra i mokry też mam policzek. Ja od zawsze śpię z otwartymi ustami, wiec to na pewno z ust. Po dzisiejszej nocy poszewka do zmiany:(

Gość coś blokuje posty
coś/ktoś blokuje posty, dlatego nie mogłam podać Ci odpowiedzi

Hehehe, dobry żart:D:D Widze, że nie macie pomysłów na coś poważnego, wiec wnioskuje, ze to jakaś duperelka, najprawdopodobniej dziąsła mi krwawią i tyle:). Bo ja to już sobie raka zaczęłam wmawiać:D

Gość wzdęcie na maksa
ja za to się w nocy ślinię :O może Ty też, a jak do tego jeszcze krwawią Ci dziąsła, to masz wyjaśnienie skąd plamy. swoją drogą to jednak dziwne, ze akurat w nocy Ci krwawią :O

Gość zahaba
moze masz gruzlice