Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek Szczecin

Nie mam dziewczyny bo nie mam samochodu -

Polecane posty

Gość Romek Szczecin

Brutalnie nie? Ale która laska będzie się ze mną wozić autobusam lub tramwajem komunikacji miejskiej? Jakaś deserados chyba. Przegrywam już na starcie. Aaaa... prawa jazdy też nie mam. Jedyne co mam to karta pływacka.

Gość skoro tak do tego podchodzisz
to się nie dziwię, że nie masz dziewczyny. Nie prawko, nie samochód jest najważniejszy... Ja nie widzę żadnego probemu jechać gdzieś autobusem, czy tramwajem. Ale widzę, że Ty masz odmienne zdanie na ten temat :O

Gość skoro tak do tego podchodzisz
to się nie dziwię, że nie masz dziewczyny. Nie prawko, nie samochód jest najważniejszy... Ja nie widzę żadnego probemu jechać gdzieś autobusem, czy tramwajem. Ale widzę, że Ty masz odmienne zdanie na ten temat :O

Gość vcbcb
"ale ostatnio panuje nowa moda wśród facetów... szukaj sobie laski z prawkiem, samochodem i mieszkaniem i żeruj na niej " a czemu "zeruj"? Jak do tej pory laski postepowaly w ten sposob, to bylo wszystko ok, ale w druga strone, to juz nie?

Gość no a ile masz lat
jak wiecej niz 20 to rzczywsice nie dziwie sie ze nie amsz dzeiwczyny....

Gość daliscie sie nabrac.
prowo!!!!!!!!, w szczecinie nie ma ani tramwajów ani autobusów!!!!!! ale daliście się komuś nabrać

jak wiecej niz 20 to rzczywsice nie dziwie sie ze nie amsz dzeiwczyny.... sugerujesz więc że po 20 - tce posiadanie samochodu przez faceta jest obowiązkiem by mieć dziewczyne ? :P

Gość malec ze miasta
nie masz stary samochodu to znaczy ŻE NIE MASZ NAWET SZANSY NA SEX w samochodzie... kup se jakiegoś złoma, za 3 patyki kópisz

dlaczego żeruje? może dlatego, że my kobiety mając to samo wykształcenie co nasi drodzy koledzy zarabiamy od nich mniej ;) może mi ktoś wytłumaczy ten fenomen... dlaczego przegrywamy na rozmowach kwalifikacyjnych z facetami, choć mają mniej do zaoferowania potencjalnemu pracodawcy? Ano dlatego, że życie jest niesprawiedliwe... i z tej samej niesprawiedliwości wynika, że facet żeruje, a kobiecie się należy :classic_cool:

Gość zdanie
"z niesprawiedliwości wynika, że facet żeruje, a kobiecie się należy" stanie sie moim mottem życiowym :D zajebiste :)

może mi ktoś wytłumaczy ten fenomen... dlaczego przegrywamy na rozmowach kwalifikacyjnych z facetami, choć mają mniej do zaoferowania potencjalnemu pracodawcy?" bo faceci gadają o konkretach bo faceci nie analizuja tylko logicznie i konkretnie usciślaja sprawy bo faceci to co kobieta chce przekazac w pół godziny facet bedzie to potrafił zrobic w 5 min bo facet nie wywinie sie urlopem macierzyńskim :P

Gość jaś musztarda
widzieliście w autobusach "miejsce dla mężczyzny z dzieckiem"? a miejsce "dla kobiety z dzieckiem" pewnie widzieliście... tak to kobiety są dyskryminowane

Gość lamka 2
Romek ale Ty pieprzysz jak opentany. To znajdz sobie porzadna dziewczyne, a nie jakies jak to sie teraz nazywa? blachary

Gość lamka 2
Romek ale Ty pieprzysz jak opentany. To znajdz sobie porzadna dziewczyne, a nie jakies jak to sie teraz nazywa? blachary

Gość vcbcb
"może dlatego, że my kobiety mając to samo wykształcenie co nasi drodzy koledzy zarabiamy od nich mniej " bo widocznie jestescie mniej warte. I co ma do tego wyksztalcenie? :o "dlaczego przegrywamy na rozmowach kwalifikacyjnych z facetami, choć mają mniej do zaoferowania potencjalnemu pracodawcy?" bo tylko ci sie zdaje, ze macie wiecej do zaoferowania. Czy Ty, gdybys miala kogos zatrudnic, zatrudnilabys faceta tylko dlatego, ze jest facetem, czy taka osobe, ktora przyniesie wiecej korzysci dla firmy?

Gość lamka 2
"dlaczego przegrywamy na rozmowach kwalifikacyjnych z facetami, choć mają mniej do zaoferowania potencjalnemu pracodawcy?" Nie wiem skad to pytanie, ja tam w zadnej pracy z zadnym samcem nie przegralam, ale chodzi o to, ze jak w firmie potrzebuja kogos, kto przy okazji mięśnie moze sprawdzic, to przyjma faceta proste, bo i umyslowo troche popracuje i sie przyda jak tam cos fizycznego bedzie. Kobieta juz sie w tym nie sprawdzi, chyba, ze w biedronce :p A ponadto pracodawcy sa cwani, wiedza, ze facet nie pojdzie na maciezynski. nie ma zlych dni wynikajacych z menstruacji itp. To nie ma nic wspolnego z ich wiedza czy umiejetnosciami. Dziewczyny wierzcie troche w siebie.

No właśnie, widocznie jesteśmy mniej warte... tak właśnie myśli ograniczony pracodawca, tak myślicie wy, przedstawiciele ciemnogrodu. W czasopiśmie "Science" w rankingu na najbardziej zacofany kraj pod względem stereotypów damsko - męskich jesteśmy na 2-gim miejscu po Chinach. Ciemnota i ograniczenie w Polsce wydziera się z każdego kąta, tutaj same mamy tego przykłady. A jeśli chcesz wiedzieć, to ja byłam w 10 najlepszych studentów na wydziale i jak idę na "poważną" rozmowę w sprawie pracy i mi zadają pytanie, jak tam moje życie osobiste (gdzie wiadomo o co chodzi) to mi ręce opadają. Także kochanie faceci, skoro uważacie, że kobiety się do niczego nie nadają, to one będą leżeć i pachnieć, a Wy płaćcie. Czemu tu jęczy jeden z drugim, do roboty dźwigać woreczki.

" może mi ktoś wytłumaczy ten fenomen... dlaczego przegrywamy na rozmowach kwalifikacyjnych z facetami, choć mają mniej do zaoferowania potencjalnemu pracodawcy?" a co tu tłumaczyć? kogo byś ty zatrudniła? faceci nei zachodzą w ciąże i są częściaj pracoholikami :classic_cool:

Gość lamka 2
wyszłam z kąpieli dokladnie! a juz te stereotypy dotyczace małżeństwa i partnerstwa to jest jest jeden wielki żal.pl

Twierdzą, że kobieta powinna mieć tyle, co facet: mieszkanie i samochód, inaczej żeruje na nim... jednocześnie twierdzą, że kobiety przedstawiają mniejszą wartość na rynku pracy i w zasadzie do niczego się nie nadają, poza tym zachodzą w ciąże (JAK MOGĄ???) i wywijają się urlopem macierzyńskim (A TO ŚWINIE!!!!) w tracie którego nic nie robią i doją kasę od pracodawcy. W takim razie jak ma się jedna z drugą dorobić na te wille z basenem ?? I komu tu szwankuje logiczne myślenie?

Gość bjj
ale gadacie bajki o dyskryminacji kobiet az zal sluchac, np. w sektorze uslug pracuje wiecej kobiet, w wiekszosci biur na nizszych stanowiskach tez wiekszosc kobiet, urzedy to samo

Gość bjj
i do autora, jesli jestes beznadziejny to bedziesz nim nadal z samochodem czy bez