Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

zdradzila mnie z kolega ratowałem

Polecane posty

zdradzila mnie kobieta z moim znaiomym którego znam od dziecka Gdy to nakrylem ona zeby nie wyjsc na szmate chciala z nim byc zeby nie wyjsc na najgorsza ale minelo pare dni i chciala do mnie wrocic zaczelismy ratowac ten zwiazek stwierdzila ze tamtego pozegnala ze nic do niego nie czuje i nigdy z nim nie chciala byc tylko sie chciala poprostu z nim przespac minelo ladnych pare dni siedzimy wczoraj u mnie w samochodzie dzwoni telefon odbiera i z takim tekstem

chyba tekst sie urwal z takim tekstem mamo bede jutro a tu nagle zamiast sie rozlaczyc wlaczyla glosnomowiacy i uslyszalem jego glos zaczela krecic ze dzwonil tata od mamy z komorki itp a ja mowie pokaz telefon ona ze po jakims czasie sie przyznala ze to dzwonil on .Dla mnie masakra dla mnie to juz koniec

piotrek tak to własnie jest jak sie nie ma jaj ... podejrzewam ze taką ciotę jak ty wyrucha jeszcze nie raz niejedna panna :D nakryłes panne z innym ? a ty próbujesz ratować związek ? a ja sie spytam... jaki związek ?

bardzo ja kochalem ale teraz to juz brak słow " właśnie tych słów powinienes teraz używac ... iśc , wygarnąć pannie co myslisz , odwrócic sie i wyjsc zachować sie jak facet...:D no ale ty pewnie jak ta kobieta :P wieczorem wezmiesz telefon do reki i sklecisz pewine jakiegos esa z pytainem do swojej puszczalskiej pani w stylu " " a może jeszcze raz spróbujemy " ? :)

była u mnie na noc spalismy w odzielnych pokojach rano wstaje i chce zebym ja odwiezc do domu a ja z takim tekstem co moze do mojego kolegi .wyszla sam z domu pojechala taryfa a teraz dostalem esemesa ze ja ja teraz potraktowalem jak scierke

Jeśli się tego po niej nie spodziwałeś to zostaw ją!!!! bo skoro zdradziła raz, zrobi to i drugi i trzeci. Lepiej sobie z kimś takim dać spokój!!!

Gość zambala
Dziewczyna jak dziewczyna, wszystkie tak robimy. Ale napiszę Tobie tak - kumplowi dałabym w mordę, znałeś go dłużej niż ją. Stracić kumpla to coś wiecej niż dziewczynę. Dziwne? Sama jestem dziewczyną i na złość mojemu facetowi, z którym byłam 2 lata, przespałam się z jego kolegą. Raz. I wiesz co? zapytałam tego kolegi, dlaczego przesypia się z dziewczyną swojego kumpla. A on do mnie - Ty już dobrze wiesz dlaczego. ja znam motyw, dlaczego ja to zrobiłam, poznaj motyw swojego kumpla. A co do relacji - i tak cała relacja się rozleci. Takie trójkąciki nie mają racji bytu. Daj sobie spokój, ale najpierw koledze daj w zęby. A jej - ignora. jemu w zęby, abyś poczuł się jak facet, ją zignoruj, a sama poczuje ból odrzucenia.

Dziewczyna jak dziewczyna, wszystkie tak robimy. zambla więc sugerujesz że wszystkie kobiety ( łacznie z tobą) to dziwki , kurwy i szmaty ? :P

Gość fdfdfd
Zambala nie wrzucaj wszystkich dziewczyn do jednego worka. Są też porządne.

Gość 56h65y56
''Dziewczyna jak dziewczyna, wszystkie tak robimy'' jedna szczera

Gość piotrek a to Ty pisałeś ostatn
io o narzeczonej materialistce?

Gość Zambala
Regres, jeśli tak to nazwiesz, to Twoja sprawa. ja opisałam, że wszystkie tak postępują. A te porządne są samotne, bo nudne. Jaka dziewczyna Ciebie bardziej kręci? porządna, z którą do łóżka pójdziesz po ślubie? Bo tylko taka jest PORZĄDNA. Inna jak dała tobie przed ślubem to i innemu da. taka jest prawda, wiem, bo jestem dziewczyną. I - co rzadkość - szczerą. :)

Gość Zambala
A i dziewczyny to materialistki. Sorry, ale miłością garnka nie napełnisz, chyba, że mamunia cię utrzymuje :) tej miłość do synalków bywa duuuuuuuuza... :)

Gość do zambala
skoro jestescie takie szmaty to tak bedziecie traktowane, nie mowie tu o wszystkich kobietach tylko o dziewczynach pokroju zambaly

Gość gość
AtsgJKw71P3l5SGQNIJxk7yL