Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawerena

Wybaczyłam gwałt swojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość mawerena

Postanowiłam zostac przy nim tym bardziej że za kilka miesięcy urodze jego dziecko Mam już z jednego związku i nie moge pozwolic by drugie wychowywało się również bez ojca

Gość nattaa3
Nie wierze w to co napisałaś.Tragedia

Gość mawerena
Mnie, ale ja mu wybaczyłam! Bede miała z nim dziecko i zależy mi na tym by zapewnic temu dziekcku które noszą pod sercem szczęśliwą rodzine a on mnie przeprosił za to co zrobił, obcemu człowiekowi bym tego nigdy nie wybaczyła

Gość nattaa3
Jak Cię przeprosił to spoko loko:(

wiec nie dziw sie jak bedzie traktowal Cie najgorzej jak tylko moze, skoro jestes taka laskawa, ze sie nawet nie szanujesz. Za pare lat napiszesz, ze Twoj facet traktuje Cie jak worek na sperme i bije. Gratuluje Ci szacunku do samej siebie...

Gość mawerena
To wydarzenie miało miejsce tylko raz Był wtedy troche po alkoholu, z trudem ale mu wybaczyłam Teraz musi troche popracowac nad tym bym z powrotem odzyskała zaufanie do niego

Gość dla mnie to bez znaczenia czy
to chłopak czy to mąż czy obcy człowiek od razu poszła bym z tym na policje:O

Gość mawerena
Ma już jedno dziecko z innego związku które wychowuje się bez ojca Teraz zaszłam drugi raz w ciąże która jest skutkiem tamtego zdarzenia ale chce temu dziecku zapewnic wszystko co najlepsze

Gość mawerena
Ja licze na to że on się zmieni Teraz powoli stara się naprawic to co zepsuł

Gość nie ma czego gratulowac
a ja licze na to, ze wygram w totka, ze swiat pierrdolnie za moment zaraz, ze jutro wyrosna nam skrzydla ....

Gość guha
No z ojcem gwałcicielem to dzieciaczkowi rzeczywiście "szczęśliwą" rodzinę zapewnisz..................... Naiwna jesteś albo wygodna i Ci się nie chce podjąć wysiłku odejścia od palanta i zapewnienia dzieciom prawdziwie normalnej rodziny.

Gość paraaaanojaa
przeprosić to Cie może jak nie przyszedł na umówione spotkanie czy coś tam albo zapomniał ziemniaków ze sklep[u przynieść a za gwałt - bo przeprosił no po ptostu tragedia:/ Dziewczyno Ty dla swojego zdrowia i komfortu psychicznego uciekaj jak najdalej.....lepiej nie mieć ojca niż ojca gwałciciela...skoro on dopuścił się czegoś takiego, skąd wiesz że nie zrobi krzywdy dziecku.....Ja wiem jak jest bez ojca, bo się tak wychowałam - jeśli jest kochająca matka i rodzina ogólnie to na prawdę lepiej bez ojca niż ojca psychopate:/ Ja bym prędzej wybaczyła zdrade swojemu facetowi(w sensie samego seksu nie emocjonalną) albo jakby do agencji poszedł bo np bardzo mu się chciał oa ze wględów zdrowotnych kobieta nie może ale gwałt.....to jest paranoja jakaś:////

Gość mawerena
Wy chyba naprawde nic nie rozumiecie? Mój syn dziecko już wychowuje się bez ojca, nie moge tego samego zrobic drugiemu dziecku Moi rodzice nic nie wiedza o tym zdarzeniu i uważają że to jest nadal dobry i porządny chłopak a on obiecał że to był tylko ten jeden jedyny raz. Płakał jak to mówił.

Dop******lam dziś każdemu zastanawia mnie co autorka chce uzyskać przez ten post ." jak to co ? chce uzyskać odpowiedz ze jej ukochany pomimo gwałtu potrafi sie zmienić na dobrego tatusia i partnera :) no bo przeciez autorka chyba jednak go kocha :P

to trzeba najpierw sie zastanowic z kim sie idzie gzic do lozka. jeden syn juz innego faceta, teraz kolejne dziecko z gwaltu, faktycznie masz szacunek dla siebie. Nie wiem napisalas to,ze wszyscy Ci bedziemy brawo bic, ze jednak decydujesz sie byc "dla dobra dziecka" z gwalcicielem?

Gość ja mojemu wybaczam to
za kazdym razem :classic_cool:

Gość mawerena
Mam szacunek do samej siebie! Kochałam ojca swojego syna, tylko że on mnie zostawił. Teraz chce sobie ułożyc życie na nowo, wiem że z moim chłopakiem to będzie troche trudne po tym co zrobił bo ciężko jest mi mu na nowo zaufac.

Gość pewnie chłopak ma pieniądze
i dlatego ona taka uległa :P

Gość mawerena
Wybaczcie ale on napewno nie należy do najbogatszych Nawet gdybym została sama z dwóją dzieci bardzo dobrze bym sobie poradziła! Pracuje w firmie u ojca, dach nad głową też mam. Ja po prostu chce mu na nowo zaufac, chce by moje drugie dziecko miało rodzine taką jaką ja miałam w dzieciństwie.

Gość ale Twoje dziecko bedzie miało
ojca gwałciciela i na dodatek matke idiotke pomyśl jeszcze jak to się odbija na dziecku które już masz:O

Gość Przecież laski lubia być
gwałcone, tylko wstydzą się do tego przyznać.

Gość mawerena
To nie było dla mnie miłe uczucie Postanowiłam dac mu jeszcze jedną szanse

Gość takie tam duperele
Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz :D Nie wyobrażam sobie "szczęśliwej rodzinki" z gościem, który pije i gwałci. Ale może to ja jestem nienormalna :(

Gość mawerena
Obiecał mi że to był pierwszy i ostatni raz Napewno jeśli się to powtórzy to między nami koniec Póki co jak narazie jest w porządku

Gość twoje życie-twój wybór

Gość chcesz meza gwalciciela to cze
mu nie:D