Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malakmi

doradzcie mamy

Polecane posty

Gość malakmi

Czy lepsza butelka dr bron z szeroką szyjką czy z wąską do karmienia sztucznego od pierwszych chwil zycia? czy w ogóle jakaś różnica jest ? którą kupić czy to bez znaczenia.

z szeroka szyjka sa plastikowe i lekkie, z waska zwykle szklane,ciezsze. Ja uzywam szklanych Canpolu,jak dla mnie praktyczniejsze,nie obawiam sie jakichs chemikaliow uzywanych do produkcji a zreszta sama bym nie pila mleka z plastikowego kubka-jakos tak nieapetycznie :)

Gość malakmii
nic nie piszą że ta z wąską szyjką jest szklana,,

u mnie na poczatku spradziły sie TYLKO butelki avent. z kazdej innej sie dlawili. male aventy- łatwo je umyc dszieki temu ze sa szerokie. moim zdaniem szerokie butelki sa lepsze wlasnie da;tego ze mozna je dokladniej umyc.

Gość malakamii
ja chcę kupić dr browna tylko właśnie ta grubośc szyjki mnie zastanawia ,czy jakąś diametralną różnicę dziecko ma pijąc mleko..

Gość gosianica
szeroka czy waska szyjka nie robi roznicy przy piciu mleka przez dziecko.ja uzywalam i z waskimi i z szerokim.teraz mam aventa i jest bardzo dobra.dobrze sie myje i jak robie modyfikowane to leoiej proszek wsypac do buteki