Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdasda

moja corka zadaje sie ze starszymi kolegami

Polecane posty

Gość dasdasda

witam. moja corka zadaje sie ze starszymi od siebie chlopakami, ona ma teraz 14 lat a reszta towarzystwa od 16-18. najgorsze jest to ze nie ma w ich gronie zadnych dziewczyn. co powinnam zrobic? martrwie sie o nia, pozdrawiam

ja też wolałam/ wolę męskie towarzystwo. dziewczyny w tym wieku są na ogół bardzo dwulicowe, zazdrosne i najlepszej przyjaciółce dupę obrobią za plecami, że tak powiem. u facetów tego jakoś nie zauważyłam, da sie z nimi porozmawiać nie tylko o chłopakach i tipsach. może ja trafiłam na niezbyt rozgarnięte dziewczyny i dlatego wolałam towarzystwo męskie. i w jej wieku też się zadawałam ze starszymi. nie wydaje mi się, żeby mi to nie wyszło na dobre. teraz też mam sporo starszych znajomych i nie przeszkadza mi ta różnica wieku.

Gość dadads
ok. ale tam jest taki jeden 17lat, ktory do niej kreci. a wiem ze juz nie jest on prawiczkiem, o to najbardziej sie boje

heej, troszke zaufania do własnej córki. myśle, że mając 14 lat umie zadbać o własne bezpieczeństwo i powiedzieć nie, to nie 3latka.

Gość dadsda
no mam nadzieje ze nic nie bedzie, ale cos nie daje mi jednak spokoju w 100%. niechce jej zakazywac wychodzenia z nimi, bo nie sadze zeby to bylo dobre wyscie. ps: w jakim jestes wieku? ja mam 36lat. pozdrawiam

może usiądź z nią i powiedz o antykoncepcji i że Ty nie uważasz robienia tego w tym wieku za stosowne. Powiem Ci, że ze strony mojej mamy tego zabrakło. dziewictwo straciłam bardzo wcześnie, ale z chłopakiem z którym jestem do dziś, a o antykoncepcji wiedziałam tylko dlatego, że sama się tym zainteresowałam.

Gość pewnie ta młoda suka
sie ostro kurwi

Gość Aeriane
Jak masz z córką dobre relacje to wszystko będzie ok. Nakazami i zakazami niewiele zdziałasz, bo zawsze znajdzie się okazja by "to" zrobić. Przez cały czas jej nie upilnujesz. A jak córka będzie rozważna, to poczeka do momentu tej wielkiej miłości :) W przeciwnym razie zrobi Ci to nawet tylko na złość (czego szczerze ie życzę). Starsze towarzystwo to nic złego - ja też zawsze przebywałam w "starszym" męskim towarzystwie - i choć lubiłam z nimi flirtować, to w głębi duszy odbierałam ich jako najlepszych kumpli, czego rzeczywiście, w nawiązaniu do słów poprzedniczki, nie dało się powiedzieć o dziewczynach w moim wieku. Tak więc - zaufanie :)

Gość ddasdad
twoja stara sie kurwi, ty cwelu w dupe ruchany