Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redakcia.

Wiele tu singli. Ale czy jesteście singlami bez seksu?

Polecane posty

Gość do lamka 2
lamka, a od kogo te propozycje? bo od panów spod sklepu się nie liczą, hehehe, te z dyskotek po pijaku też nie, więc jak to jest u ciebie??

Gość latte_
niech powie mi jakis facet szczerze. czy naprawde jestescie w stanie podejsc do sexu typowo fizycznie i nieemocjonalnie?! potraktowac to jako fizyczny akt i... no wlasnie? bez ironii, szczere odp pls

Gość lamka 2
a co sie moze stac bez seksu zyjac?

latte_ "niech powie mi jakis facet szczerze. czy naprawde jestescie w stanie podejsc do sexu typowo fizycznie i nieemocjonalnie?! potraktowac to jako fizyczny akt i... no wlasnie? bez ironii, szczere odp pls " szokujące pytanie, jest takie powiedzenie: nimfomanka jest tak zboczona jak normalny facet :-) faceci tak do tego podchodzą jak mówisz, oczywiście są tacy co potrafią i chcą poczuć coś więcej, szukaj takiego i tyle

Gość do do lamka 2
a może lamka 2 zachowuje się wyzywająco i stąd te ciągłe propozycje, tu niby taka ciumciurumcium, zapięta pod szyję katoliczka, a z tyłu gołe plecy...

Gość facet szczerze
latte - każdy facet to potrafi !!! KAŻDY !!! najważniejsze aby od niej nie śmierdziało i nie była za gruba. i łoi sie wszystko CO SIE RUSZA I NA DRZEWO NIE UCIEKA !!!!

Gość lamka 2
Nie wiem skad ta zlosliwosc,przeciez mnie nie znasz, ale dobra odpowiem. kolega pan. dr ale zonaty, kolega mlodszy 10 lat, kolega z randek int., sasiad chcetny na conieco, fryzjer-tez kolega ze szkoly. Nie wiem ciagle spotykam takich chcetnych no i co mam zrobic. Wszystkim odmawiam. W sumie nie wiem co oni do mnie maja, bo ja jestem skromna dziewczyna.

Gość waciana bombka
"faceci tak do tego podchodzą jak mówisz, oczywiście są tacy co potrafią i chcą poczuć coś więcej, szukaj takiego i tyle" a gdzie takich znaleźć?

Gość lamka 2
ciumciurumcium, zapięta pod szyję katoliczka, a z tyłu gołe plecy... nie no taka w zadnym wypadku nie jestem. Jestem wierząca ale nie tak falszywie. Wierze, ze Bog nad nami jest i czesto sie do niego zwracam, ale to nie ma nic wspolnego z jakims moim umartwieniem.

Gość Ktoś taki
Do Latte_ Mężczyźni z reguły nie podchodzą emocjonalnie do seksu, liczy się głównie fizyczny aspekt aktu seksualnego, już tak jesteśmy skonstruowani.

Gość latte_
wiecie co :D ? aż mi się niedobrze zrobiło.. nie, poważnie. ja chyba żyje w świecie swoich złudnych imaginacji, bo wydawało mi się, że sex.. że naprawde to coś więcej..

Gość do do lamka 2
lamka, a może Ty sobie coś roisz w głowie? chcesz powiedziec, ze wszyscy ci faceci składali Ci propozycje wprost albo rzucali się na Ciebie z łapami?? to że ktoś się uśmiechnie albo dłużej popatrzy, nie oznacza, że od razu chce Cię przelecieć...

Gość lamka 2
Sorry ale Ty do do lamka 2 masz jakies chyba straszne kompleksy. Tak wyobraz sobie, ze sie o mnie w tym wzgledzie staraja np. pierwszy z nich juz 7 lat. Ale wiesz co nie mam ochoty Tobie tego udowadniac, bo i tak Ci to w kompleksach nie pomoze, wrecz przeciwnie.

Gość wielbicielka piotrusia
dajcie spokój lampce...wierzę co dziewczyna mówi bo też mam sporo propozycji seksu na stałe i nie tylko na stałe,co nie znaczy że będę do łózka wchodzic każdemu który tego chce...wybrałam perełkę i będę ją polerowac czystą szmatką ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaamen
singielka z wyboru:) nie jestem w ziwazku bo nie chce, zdarzaly mi sie ktorkie zwiazki ale bycie z kims to nie dla mnie, bynajmniej teraz:) potrzebuje duuuuuuuuuuuzo wolnosci, nie chce byc ograniczana. gdy jestem z kims i czuje ze ktos za bardzo wkracza na moje terytorium to od razu get out :/ :) no ale to przez roczny zweiazek mam taka zryta psyche, w ktorym bylam jak na smyczy nie moglam z domu na papierosa wyjsc ^^ :/ a seks oczywiscie jesttt:) mam przyjaciela z ktorym sie spotykam ale tylko na oral. A tak to zdarzaja mi sie przygody ale nie jednonocne tylko takie krotkie seks układy :) jest fajnie !:D

Gość facet szczerze
bo facet potrzebuje się zezwierzęcić, kopulować jak knur , jak tygrys , jak najwięcej z jak najwieksza liczbą samic !!!

Gość lamka 2
wielbicielka piotrusia dziewki 🌻

Gość kalimatka___
a sprośne żarciki i komplementy się liczą? bo jeśli tak, to ja mam około 5 propozycji dziennie :)), też nie korzystam

Gość lamka 2
dzięki mialo być haha Szczer facet, ale Ty jestes brutal ;)

Gość wielbicielka piotrusia
no problem,pozdrawiam ;)

waciana bombka dobre pytanie, no bo to że facet lubi sex i ogólnie spieszy mu się z kontaktem fizycznym to nie jest równoznaczne z tym że chce tylko przelecieć swoją randkę a nie chce się zakochać a jeszcze bardziej paradoksalnie robi się gdy facet który chce tylko zaliczyć udaje że sfera fizyczna nie jest dla niego najważniejsza ( jedna z cech manipulatorów ) -- gdzie znaleźć "ich" ? nie oceniać pochopnie po pierwszym wrażeniu, dać każdemu szansę i co ważne jeśli chłopak ma się zakochać to musi lubić rozmawiać z dziewczyną mam nadzieje że właściwie zinterpretujesz moje słowa bo np ja jako facet długich rozmówek na gg nie uznaje wcale :-D

Gość facet szczerze
lamka , co będę w bawelne owijał :) faceci traktuja seks absolutnie przedmiotowo :) he he he :)

Gość do do lamka 2
lamka, ale ja własnie chcę, zebyś mnie uleczyła z kompleksów, a tak serio, to nie wierzę, że ktoś, nawet bardzo ładna i sexi dziewczyna ma co tydzień poważną propozycję seksu, no chyba ze jest stałą bywalczynią dyskotek albo wlicza w to pogaduszki z pijaczkami, sory albo masz wokół siebie samych pojebów, ale to już Twoja sprawa no chyba, że ten Twój od 7 lat się starajacy co tydzień ponawia propozycję i dlatego tak piszesz...

Gość waciana bombka
betonie, ale jak odróżnić jednych od drugich?? czy w ogole możliwe jest, ze nie przez zołądek, a przez seks (czyt. penisa) do serca??? co to znaczy dawac szansę? w sensie dawac d... dopoki się nie przekonam z kim mam do czynienia??? no bez żartów :))) już raz dałam się nabrać, facet starał się kilka miesiecy, poważnie to wyglądało, wspolne plany i to poważne plany, hehehe, a jak dostał czego chciał, to się zmył, buuuuu, już nikomu nie ufam, co się porobiło na tym świecie, dlaczego mężczyznom tak łatwo przychodzi bawienie się czyimiś uczuciami???

Gość wielbiciel ani
ciężko wytrzymać całkiem bez seksu ale to możliwe przez długie lata, tylko pojawia się pytanie czy to ma sens? dlatego odwiedzam rzadko acz regularnie pewną koleżankę;)

Gość lastamie
a czy są tu panowie, którzy powstrzymaliby się od seksu w imię zasad, etyki, etc., np. gdyby chodzilo o relację szef - podwładna, albo wykładowca - studentka???

Gość do do lamka 2
dobra, to ja idę zażyć trochę seksu w wielkim mieście, hehehe

Gość lamka 2
a tak serio, to nie wierzę, że ktoś, nawet bardzo ładna i sexi dziewczyna ma co tydzień poważną propozycję seksu A o to chodzi, to była taka przenosnia, ze co tydzien. Chodzilo mi głównie o to, ze czesto moglabym zmieniac tych kochanków. Nie koniecznie co tydzien i nie co tydzien nowa propozycja. :) Zbyt doslownie to odebralas. Po klubach w ogole nie chodze, chociaz moze bym chciala. Siedze w domu, czesto na kafe.

Gość do do lamka 2
lamka, ok :)) teraz się rozumiemy, bo już faktycznie zaczynałam wpadać w kompleksy, trzymaj się, w końcu wszystkie trafimy na tą jedyną własciwą propozycję :)))

w praniu to wygląda tak że bawimy się cudzymi uczuciami bo chcemy uprawiać sex z reguły tak jest że faceci stawiają na sferę erotyzmu a uczucia traktuję mniej poważnie a kobiety na odwrót, patrzą na to inaczej, chcą czuć... ale nigdy nie ma żadnej skrajności, chyba że dzisiaj poznaję kobietę, dzisiaj mogę ją "puknąć" i dzisiaj chcę o niej zapomnieć, to jest 100 % przedmiotowe traktowanie a jeśli twój chłopak był z tobą kilka miesięcy to musi to być już nieco inna bajka --- nie rozpoznasz tak łatwo, na pewno nie sugeruj się tym czy chłopak szybko "atakuje" czy nie, jeśli za szybko dąży do jakiegoś kontaktu fizycznego powiedz że za wcześnie, jeśli odejdzie już wiesz, jeśli zostanie nadal nie wiesz :-D sygnałem może być to czy facet chce mieć z tobą kontakt fizycznie inny niż bliski kontaktom seksualnym, np czy obejmuje cię, przytula, całuje czule bez progresu napięcia... a najważniejsze to czy dba o ciebie, tutaj dziewczyny często popełniają taki błąd że myślą że jak facet wydaje na nie pieniądze to znaczy że chcą starać się o nie - BZDURA