Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redakcia.

Wiele tu singli. Ale czy jesteście singlami bez seksu?

Polecane posty

Gość lamka 2
o wlasnie sluszna konkluzja ;) kolorowych

waciana bombka " czy w ogole możliwe jest, ze nie przez zołądek, a przez seks (czyt. penisa) do serca???" niemożliwe zakochać się w łóżku, do tego potrzeba czegoś więcej ale seks przed zakochaniem nie wyklucza to że z czasem pojawią się uczucia, więc pójście do łóżka z facetem nie wymazuje szans na to że cię pokocha świat w którym mężczyzna i kobieta najpierw wyznają sobie miłość a potem idą do łóżka to raczej świat idealny a nie realia, oczywiście nie trzeba popadać w skrajność i pierwsze spotkanie intymne skazywać na traktowanie przedmiotowe

Gość jestem 24letnia dziewica
seks bez zwiazku nie wchodzi w gre, w tej w materii prowadze "wlasna dzialalnosc godpodarcza":classic_cool:

Gość lamka 2
oj z tym lozkiem to nie do konca bym sie zgodzila, bo w Polsce jeszcze bardzo mocno kroluja stereotypy i juz nieraz spotkalam sie z opiniami facetow, ze jak dziewczyna zbyt szybko odda sie facetowi [mowimy o poczatku znajomosci] to wg takiego faceta nadaje sie ona tylko do rozrywki, bo jak poszla z nim, to pojdzie i z innym.

lamka 2 do mnie ta polemika ? myślałem że wyraziłem się jasno "pierwsze spotkanie intymne" to nie seks na pierwszej randce chodziło mi o to że seks nie musi być dopiero po tym jak 2 strony się zakochają w sobie żeby stworzyć udany związek i naprawdę się zakochać, ale jakby tak się stało byłoby uroczo hehe

Gość lamka 2
Tak do Ciebie ta polemika. myślałem że wyraziłem się jasno "pierwsze spotkanie intymne" to nie seks na pierwszej randce nawet po seksie na pierwszej randce mozna stworzyc wyjatkowo udany zwiazek, a rownie dobrze moze on sie stac koncem tego potencjalnego zwiazku, bo ludzie zyja i nadal mocno jeszcze kieruja sie stereotypami. I jakies systematyzowanie w tej materii w ogole mija sie z celem, bo jest to zbyt intymna sprawa i kazdy kieruje nia wg swojej wrazliwosci.

Gość ja też na ręcznym tylko
:/

Gość singiel 31
Tak mam 31 lat i nadal jestem prawiczkiem .A bycie singlem in zycie bez seksu jest do niczego :(

Gość marmelada__
31 lat facet prawiczek.. nawet wczoraj o tym z przyjaicolmi rozmawialismy i stwierdzilismy ze to za przeproszeniem przejebane... bo laski w Twoim wieku juz przewaznie wiedza czego chca, jak to sie robi itd :) no chyba ze ktoras nauczy ... to tez moze byc przyjemne ;) bez sexu bylam rok, spotkalam kogos, zakochalismy sie, poszlismy do lozka i 'zwiazek' sie skonczył.. chyba sie bede puszczała za chwile bez tzw milosci. pozdrawiam

Gość NAGAprawda2015
Mężczyźni Single jeśli nie chcą mieć związku, a chcą mieć seks to najczęsciej korzystają z usług agencji towarzyskich. Wbrew obiegowym opiniom nie tak łatwo facetowi zaciągnąc jakąś dziewczyne do łóżka np. na imprezie. To tzw. "legenda miejska", wszyscy ją powtarzają, a tak na prawde bardzo rzadko sie to zdarza. Osobiście żaden mój kolega nigdy nie zaciągnal zadnej w miare atrakcyjnej kobiety do łożka po imprezie, ewentualnie takie 1/10, ale to i tak przy wielkim staraniu i stawianiu drinków. :)

Gość NAGA prawda 2015
Czy odpowiadając w pełni na pytanie zadane w tym temacie: Kobiety Singielki, maja seks na tzw. skinienie palca, wystarczy pojsc na impreze i nawiazac przenikliwy kontakt wzrokowy z facetem ktory sie spodoba... A facet singiel na do wyboru kilka miesiecy chodzenia na imprezy, kombinowania i polowania, albo agenture :)