Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna23

Moj facet to niedorajda

Polecane posty

Gość martyna23

Zarabia 1200 zl i nie chce pojsc do nowej pracy gdzie zarabialby wiecej. NIE JESTEM MATERIALISTKA ale mysle powaznie o zalozeniu rodziny a jak ja mozna utrzymac za takie pieniadze? Przeciez ledwo nam na zycie i oplaty starcza. Nie tak sobie wyobrazalam moje zycie :(

Gość arkadiusz kasandra
A ma możliwość pracy za większe pieniądze? Jak nie ma to nie warto ryzykować i odchodzić, bo można zostać na lodzie. A Ty Martynko pracujesz? Tak kobiety walczyły o równouprawnienie, ale to facet ma pracować, zarabiać, utrzymywać rodzinę, pierwszy się umawiać i płacić za także wyjście.

Gość martyna23
Ma mozliwosc pracowac za wieksze pieniadze tylko zwyczajnie mu sie nie chce :( Nawet sama mu znalazlam prace za 1900 zl na reke ale stwierdzil, ze on dzwigac nie bedzie. Ja obecnie szukam pracy. Dorabiam troche dorywczo przy opiece nad dzieckiem kolezanki ale z tego wielkich kokosow nie ma. Nie tak sobie to wyobrazalam.

Gość a ty ile zarabiasz

Gość susan s
o boze... moj facet to wtdy skarb,wprawdzie nie wiele zostaje mu z pensji 5tys bo placi alimenty i 3 tys kredytu za 2 domy ale jest wyksztalcony i wiem ,ze sobie w zyciu poradzi. kopnij go w tylek

Gość martyna23
Z opieki nad dzieckiem mam 300-450 zl miesiecznie.

Gość aleo
jestes zalosna sama gowno zarabiasz a wymagasz od niego, zrob mu przysluge i go zostaw

Gość imageeee
jezeli taka jestes dobra w szukaniu pracy to znajdz... sobie

Gość fbsafs
skad ja wiedzialam ze jak wejde na ten topic to bedzie o pieniadzach. Jak ci malo to idz do lepszej pracy i utrzymaj rodzine.

Gość kalendariummalzenstwa
moze nie "niedorajda" ale LEN! Ale jesli tutaj ma pewna prace to lepiej zarobic mniej a pewniej niz wiecej i na krocej... poza tym ty poszukaj jakiejs stalej pracy LEPIEJ platnej od obecnej i bedzie dobrze. Zycie nie jest uslane rozami i trzeba sobie jakos radzic. Poza tym istnieja jeszcze prace dodatkowe....

Gość glupia jestes
Smieszna jestes. Wez sie sama do pracy. Zacznij zarabiac tyle co on to porozmawiamy!

Gość rgfj
coz...w genach mamy zapisane, ze koiety interesuja sie mezczyznami, ktorzy potrafia wykarmic je i rodzine... juz od czasow kamienia lupanego tak bylo i zmienilo sie wcale nie wszystko :) nie wiem, skad te oburzenie drodzy panowie :)

mieszkacie razem? macie dzieci? w jakim wieku jestescie?

nie doczytalam ze "myslisz o zalozeniu...."

Gość martyna23
Mieszkamy razem. Ja mam 23 lata i jeszcze studiuje. On ma 25 lat i jest po ogolniaku. Staramy sie o dziecko ale w obecnej sytuacji zastanawiam sie czy jest sens bo nawet na wózek dla dziecko nie mam :(

Gość do rgfj
a my mamy w genach to, ze kobieta jest nasza wlasnoscia i mamy prawo jej przypierdolic wiec dziwi mnie wasze obuzenie w takich sytuacjach

Gość haahaa
nie moge zarabia 400 zl i narzeka na faceta... i jeszcze o dziecko sie starac chce.. co za pustak

Gość robieme krecheeee
"coz...w genach mamy zapisane, ze koiety interesuja sie mezczyznami, ktorzy potrafia wykarmic je i rodzine... juz od czasow kamienia lupanego tak bylo i zmienilo sie wcale nie wszystko nie wiem, skad te oburzenie drodzy panowie' oczywiscie, ze sie na to oburza, bo to PIZDUSIE sa:) za to oni moga uwazac, ze kobieta powinnabyc zagrabna, szczupla, wysoka, miec ksztalt klepsydry, najlepiej wymiary 90-60-90:) gotowac, sprzatac, rodzic dzieci:) coz oni na to poradza, tak od kamienia lupanego bylo, a potencjal genetyczny jest istotny, aby ich przyszle dzieci byly idelane... :o🖐️

Gość rgfj
drogi prymitywie "do rgfj" oszczedz takich durnych odpowiedzi, bo oczywistym jest, ze tylko maly, marny odsetek mezczyzn zachowuje sie w ten sposob, a jedynie na zaradnych mezczyzn leci duzo kobiet.

Gość rgfj
jako ze to wszystko mam, to nie robilabym sprzeciwow :)

Gość robieme krecheee
a ja sie oburzam,bo sami maja liste wymagan, a na jakiekolwiek wymaganie wobec nich reaguja nielogicznym slowotokiem o materializmie 🖐️

Gość do rgfj
otorz rgjf jakbys nie zauwazyla to byla ironia. a to ze leca na "zaradnych" facetow to swiadczy o ich "ambicji"

Gość aleo
robieme krecheeee czyli rozumiem, ze ty lecisz na brzydalow

Gość robieme krecheeee
ja tu nie przyszlam opowiadac na kogo "lece", a zeby Wam pokazac jak waskotorowa myslicie, nie tylko faceci, niektrore kobiety tez. niech kazdy laczy sie z kim chce i dlaczego chce, tylko na chuj te narzekania na forume?

Gość iam looser baby
do rgfj a my mamy w genach to, ze kobieta jest nasza wlasnoscia i mamy prawo jej przypie**olic wiec dziwi mnie wasze obuzenie w takich sytuacjach :D mnie to jednak rozbawiło bo jest proporcjonalne do deklaracji o kobiecych uwarunkowaniach genetycznych z okresu łupania kamieni Można nic nie mieć (w sensie materialnym) i mieć fajne atrakcyjne kobiety a jednocześnie pewność, że ich motywacja nie była z okresu kamienia łupanego. Jasne, że jak się chce mieć rodzinę to trzeba mieć na to środki. :classic_cool:

Gość powinnasss
powinnas raczej zalozyc temat "jestem pasozytem"