Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyziek

niedyskretne pytanie do pań

Polecane posty

Gość dyziek

mam już swoje lata, wszystkiego próbowałem ale jedno pytanie wciąż kołacze mi się po głowie co to jest za substancja, która się wydziela niektórym kobietom (nie wszystkim) podczas lub po stosunku, jest gęsta i biaława i nie jest to śluz wydzielany podczas podniecenia i nie jest to również przezroczysty płyn który niektóre kobiety wytryskują podczas orgazmu. Po seksie jak ide wyrzucic prezerwatywę to widzę to coś na gumie albo i na jądrach ale jak już zaznaczyłem nie u wszystkich kobiet to zaobserwowałem co to może być ? wyjaśnijcie mi to miłe panie i już będę mógł umrzeć z przekonaniem że seks nie ma dla mnie żadnych tajemnic ;-)

Gość wielbicielka piotrusia
ojjjj chyba partnerka ma grzybki tam gdzie nie powinna :P

kobiece uplawy kazda kobieta wydziela je, ale kolor, gestosc zalezy w jakim dniu cyklu jest - bo to sie mzienia w roznych fazach cyklu na podstawie wlasnie tej wydzieliny kobieta moze nawet wieziec czy ma akurat dzien plodny :)

no i dlatego u niektorych widzisza u niektorych nie, widac trafiales na inna faze cyklu, bo w jednej fazie tej sluz jest zupelnie przezroczysty a w innej gesty i zoltawy

Gość gtdregfe
jaki kolor i konsysytencja ?? jesli gęsty i żółtawy to możliwe że kobita ma jakąś infekcje ...np. grzybicę albo coś podobnego... mogą to być też gęstsze wydzieliny np. przed okresem albo w dni płodne i są zupełnie normalne ..

Gość qrrro
gęsty i żółtawy?? błyszczyk i szminka- ty jesteś kobieta czy facet? bo piszesz takie glupoty jak facet...biały, nieprzeźroczysty, nieciągliwy jest w fazie niepłodnej, , przeźroczysty , ciągliwy jest w fazie owulacyjnej, a żóltego nie ma w żadnej, no chyba ze sie tam hoduje drożdże

Gość dyziek
u poprzedniej partnerki to było cały czas raczej gęste, coś na kształt majonezu a z obecna jestem już ponad rok i ani razu niczego takiego nie zauważyłem stad moje zaciekawienie

Gość lopnka
błyszczyk może zmieniaj częściej majtki, bo to żółtawe to tzw cytrynka:D

Gość bo poprzednia partnerka miała
...grzyby,proste!

Gość aaajjjj
dyziek- fuj proszę nie pisz więcej... moze poprzednia partnerka miała po prostu więcej tej wydzieliny pochwowej od teraxniejszej; jestem kobietą i nie wiem co moze tam byc jeszcze oprocz śluzu

Gość jkbhgftgd
albo miała grzyby albo nosiła jedną wkładkę przez cały dzien bleeeee

Gość kix
grzyby to raczej Serek a nie Majonez ;)

Gość cooo
przy grzybicy ta wydzielina ma konsystencję serowatą, a jak piszesz ze byla " jak majonez" raczej byłabym za tym że poprostu bardzo ją kreciłes:D

Gość dyziek
widać nie ma sprawiedliwości na tym świecie bo poprzednia - ta z wydzielinami miała wręcz obsesję na tle higieny a z tą obecną naprawdę przeginamy a cipkę ma zawsze piękna i apetyczną, bez żadnych glutów :)))

Gość ubite grzyby
moga mieć po stosunku konsystencję majonezu...pomyślcie ludzie!

Gość cooo
ale te gluty , jak piszesz są niezbędne zeby ci było dobrze jak ją ruchasz, wiec nie narzekaj, wolałbyś suchą?? poprostu to nie ma nic wspólnego z higieną, niektóre kobiety mają więcej wydzieliny inne mniej , to zależy od hormonów. Ja po porodzie borykam się z suchością pochwy- wierz nic, to nie jest nic przyjemnego

Gość dyziek
może i masz rację bo z tą "czystą" musimy czasem stosować lubrykant i to nie tylko do analu...

Gość cooo
no widzisz? wiec sprawa się wyjaśniła:D możesz teraz umrzec z przekonaniem że seks nie ma dla ciebie żadnych tajemnic...amen