Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefre21

Chleję przed kompem!

Polecane posty

Gość Nefre21

Za wasze zdrowie!!!!!!

Gość dyziek
całkiem jak ja, jeszcze ze 3 setki i padnę na wznak

Gość ja pilam wczoraj
i mam dosc czuje sie jakbym na zjeździe była..

Gość ogarnijcie sie
i przyjdzie do mnie, co tak bedziemy siedziec w samotnosci i pic do monitora:O

Gość dyziek
dzisiaj to juiż nie dam rady ale pisze się na nast. weekend

Gość imprezowiczki
my tez gazujemy od tygodnia,jutro stopujemy bo we wtorek koniec urlopu,idziemy do pracy!pozdrawiamy wszystkich popijajacych,odpiszcie

Gość Nefre21
Piszcie tylko kiedy, jakiś termin i godzinę a będę zn Wami żłopać!!!! Pozdrawiam wszystkich!!!

Gość ogarnijcie sie
nie wiem czy dotrwam do nastenego weekendu:O popijam od ponad tygodnia:P nie moge zniesc czyjejs obecnosci w domu:O wyrwijcie mnie z tej matni😭

Gość dyziek
jak jesteś nefre kobitka to zapraszam Warszawa Ursynów :)))

Gość Nefre21
Tragedia kończy mi sie alko!!! Mam tylko Was, pije do monitora!!!

Gość Nefre21
dyziek ja jestem z lubelskiego, w sumie blisko ;]] dziwne,że jeszcze ortografiję jako tako zachowuję pisząc tu ;]]] do ogarnijcie sie- jakby co ja sie pisze na picie prywatne!

Gość ogarnijcie sie
jak juz kogos poznam:O to sie okazuje, ze mieszka setki km ode mnie😭 i co mi pozostaje, pic do monitora i zalozyc sluchawki na uszy:O zycie jest do dupy:(

Gość imprezowiczki
umilcie nam czas przy drineczkach nim minie urlop

Gość ogarnijcie sie
lubelskie? ale gora dol:o okresl sie jakos, bo jak na prywatnie mamy sie umowic to tzra konkretow troche podac

Gość imprezowiczki
do ogarnijcie sie,jak chcesz popijemy razem,nie pij na smutno,trzeba twardym byc nie miekkkkim

Gość Nefre21
do ogranijcie się- ja byłam 2 lata w związku z facetem, który mieszkał 6000km ode mnie, po roku pojechałam do jego kraju, zamieszkałam tam i w maju wróciłam, bo okazał się debilem ;/// Nawet sexu nie uprawialiśmu przez te dwa lata, był moim pierwszym facetem. Chyba sie zapisze na ten zbiornik.pl

Gość dyziek
kobitki macie dużo łatwiej, wystarczy pójśc do najbliższego pubu zamawiasz pierwszego drinka a reszta już z górki

Gość ogarnijcie sie
tak calkiem smutno nie jest:) nie zmienia to jednak postaci rzeczy, ze zycie do dupy jest. dlatego sobie popijam nim pojde do lozka:o

Gość Nefre21
A bo ja wiem, tera to mi sie myli co to góra, co to dół, okolice ZmC. Piszcie do mnie, pogadam o wszystkim.

Gość ogarnijcie sie
dyziek:O argumenty wytaczasz, ze pozal sie Boze:O polej chlopie

Gość dyziek
do Nefre i wszystkich na bani moja ulubiona piosenka i teraz to już naprawdę ide spać bo zaraz sie wyzygam: Ten sam stolik, kieliszek i obrus, Ten sam kelner, co zna mnie od lat. I taka chandra, cholerna jak powróz, Ściska duszę i serce jak kat. I cały dzień jest taki sam, i cały tydzień, I będzie drugi, będzie trzeci - taki sam. I już nie mogę, już nie wiem, już nie widzę, Gdzie mam się podziać i co z począć z sobą mam! Kochać nie warto, lubić nie warto, Znaleźć nie warto i zgubić nie warto! Chodzić nie warto i leżeć nie warto, Przysiąc nie warto, uwierzyć nie warto! Pieścić nie warto, pobić nie warto, Stracić nie warto, zarobić nie warto, Sprzedać nie warto, kupić nie warto. Jedno co warto - to upić się warto! Upić się warto, upić się warto, W szynku na rogu wygłupiać się warto, W dobrej kompanii popić, to warto. Czystą kroplami zakropić, to warto! Wódkę do łbów ponalewać, to warto! Siedzieć i wzdymać, i śpiewać, to warto! Z sercem ściśniętym, z duszą otwartą. Upić się, upić się - to jedno co warto!

Gość ogarnijcie sie
zamosc? hektary ode mnie:O alez mam ochote na chwile zapomnienia nie koniecznie po kieliszku:p

Gość Nefre21
dyziek nie odchodz! Albo dodaj forum do ulubionych i wróc tu za tydzien, kiedy pijemy? pt, sob czy nd Wam pasuje???

Gość Nefre21
dyziek nie odchodz!!! albo chociaz dodaj forum do ulubionych! kiedy Wam pasuje nast, termin? pt, sob czy nd??

Gość imprezowiczki
nefre21,kochana nie martw sie,solidarnosc jajnikow obowiazuje,wszelkie "doly"na bok przylacz sie do nas,a wyjdziesz na prosta,tylko jeszcze meskiego towarzystwa brak,ale to chyba nie problem...?

Gość ogarnijcie sie
mnie wsio rawno kiedy:O opijam sobie bez wzgledu na dzien, byle troche sie znieczulic:) we wtorek wybywam na urlopa ale kompa zan=bieram, wiec z przyjemnoscia sie z wami napije:O no chyba ze mnie wykluczycie z paczki:)

Gość imprezowiczki
sobota,niedziela zawsze pasuje,jesli macie ochote

Gość Nefre21
to chyba wręcz lepiej :/ Ja się piszę na każdy termin, tylko musze wiedzieć wczesniej żeby kupić zapas %%% Ach jak fajnie być pijanym!! oooo!

Gość Nefre21
Dawajcie wieć tego foruma do ulubionych! :)