Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Logitka

Czy pozwoliłybyście sobie na coś takiego?

Polecane posty

Gość Logitka

Cześć. Chciałam dzisiaj opisać pewna sytuację. Do mojej mamy przyjechała moja rodzina, kuzynka z dwiema córkami i jeszcze jakąś moja daleka daleką kuzynką, która widziałam pierwszy raz na oczy. Spędzilismy cały dzien nad wodą, grill itd. Mój mąz mnie totalnie olewał, były wygłupy w wodzie, ale do mnie ciagle walił teksty "idź stąd" itd. zrobiło mi sie przykro więc poszłam na brzeg usiasc na leżaczku. On cały czas zabawiał się z moja daleką kuzynką, ktora widzialam pierwszy raz na oczy, mnie miał totalnie w dupie, ale nie wstrzymałam kiedy ona zaczęła sie na niego rzucać , obściskiwać sie z nim wisząc mu nogami na biodrach i rękami na szyi i tak razem pływali...mnie kurVA odpychał a z nią takie numery. .. Wyłam jak bóbr. Mówie Wam, taki widok...Cały dzień nie zwracał na mnie uwagi, dosłownie jakby mnie nie było. A z nią.. dosłownie jakby byli parą.. Nie wiem czy powinnam sobie darować takie uwagi i może jestem przewrażliwona, ale jak Wy byście sie poczuły? Gdyby był fair wobec mnie zwróciłby jej uwagę, a on tylko zerkał czy ja widzę. No, ale ślepa nie byłam. Poszłam na spacer, popłakałam się, ze mąz ma mnie totalnie w dupie i zabawia sie z inna dziewczyną której tak jak ja praktycznie nie zna. Pozwoliłybyscie sobie na to nawet gdyby była to Wasza bardzo daleka kuzynka, której nie znacie?

Gość kurdebele
no to Ci się mąż trafił, heh

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
przegiol ^palant maz??? powaiadasz??

bliska czy daleka obojetnie kto, co za roznica, to chyba twoj maz a nie jej? a on jest troche nie bardzo lagodnie powiedziawszy :O

Gość no co co
dałabym gnojowi w ryja z kuzyneczka debilka bym sobie pogadała na osobnosci albo powiedziała mamie - skoro to jej goscie - ze nie chesz szmaty wiecej na oczy ogladac... a mezusiowi idiocie powiedz ze jeszcze jeden taki numer i bedzie pakowal manaktki i wypad...

sorry ale nawet gdybym byla miesiac z facetem nie pozwolilabym na takie upakarzanie :o a co dopeiro maz :o

Gość koszmarrrrrr
jeśli Cię to zabolało to mu to powiedz albo wykrzycz! Zachował się jak kretyn, ośmieszył Cię! Bydlak. Czy to było pierwszy raz?

Gość upupppppppppp

Gość kurdebele
nie chce mi się wierzyć, że mąż swojej żonie mógłby robić takie akcje, ja już dawno bym się zmyła z takiej imprezki, a jakby za mną nie poszedł ojj to marny jego los

Gość nie chcę być malkontentką ale
jak będzie chciał seksu to powiedz: idź stąd a kuzynkę poczochraj tzn. powiedz jej wprost, że zachowywała się niestosownie

Gość moniiiiiiii
zamiast siedziec i wyć jak bóbr trzeba było iśc i trzepnąć ją i jego po twarzy i powiedzieć mu że ma się wyprowadzić w cąigu 5 minut.co to za mąż który mówi "idź stąd", teraz ty mu wystaw walizki i niech on spierdala. co za debil.

Gość Logitka
moja rodzina mowi, ze wyolbrzymiam. On ma skonczone 22 lata, ona ma 17.. i mowia ze to smarkula.

Trzeba było i jego i ją trzasnąć w pysk, a nie płakać jak dzieciak :) Teraz wielce zła zna mężusia :O

Gość koszmarrrrrr
smarkula nie smarkula ale zachowała się jak tania zdzirka. Z "17' to już są dobre numery....

Gość nie chcę być malkontentką ale
smarkula, ale takie rzeczy jż kuma co to jest mąż czy chłopak kuzynki

Gość 5 lat to nie roznica
gnojek mlodej mu sie zachcialo ahahah

Gość Logitka
wszyscy mówia, ze jestem w ciazy i jestem przewrażliwiona, ze hormony mi buzyją, no al eKurva jasna...

Gość moniiiiiiii
a ty ile masz lat? skoro twoj mąż ma 22 lata to raczej sie jeszcze nie wyszalal i zapewne będzie latał za dupami

Gość tak szczerzee
? to ja bym na bank mu wygarneła to, wkurwiłabym sie nieziemsko jemu przyjebała w pysk, i jej chyba też. mnie juz nerw bierze jak to czytam, niewyobrażalne zachowanie... dupek

Gość no to niezla rodzinka
ja bym swego zdzielila jakby powiedzial spadaj a jeszcze jakies zabawy??? przytulance??? oooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość niedlugo bedzie walil ine
i tez go beda usprawiedliwiac

Gość Logitka
moja rodzina jest wielce zdziwiona jak ja moge byc zazdrosna o taką gówniare

Gość no co co
do tego jestes w ciazy????...no koorva chyba bym zajebała gnoja jakby mi taki numer wyciął....

Gość tak szczerzee
a tak poza tym, jak mogłaś to spokojnie przemilczeć? trzask w pysk na otrzeźwienie rozjaśniło by mu umysł :o oj moja droga, jak będziesz wyś w poduche za każdym takim razem, to życzę powodzenia

Gość ale co ty coagle o rodzinie
???????????????? a try nie masz uczuc?? pacynka jestes w ich rekach czy co?? oni to oni tamto to po co tu przylazlas????

Gość Logitka
Pisze o rodzinie bo to jak narazie jedyni ludzi, ktrorzy sie w tej sprawie wypowiadali wiec dlatego tutaj zadaje pytanie czy to ze mna jest cos nie tak skoro wszyscy sa po jego stronie

Gość dam ci rade
Po : 1) Zrób mu najpierw awanture, popłacz sie i zero sexu 2)nie dawaj malej odczuc ze masz cos do niej( ja to tylko nakreci) 3) uwazaj na nią i nie pozwlaj na ich kontakt- nigdy sam na sam- moja kumpla z klasy ( 17 lat) rozbiła małżenstwo swojej kuzynki tylko dla zabawy... omotała faceta, zaciągneła do łóżka i jak sie wyszystko wydało udała małą bezbronną dziewczynke... uwazaj bo choc tez mam 17 lat to wiem co moja rówiesniczki moga zrobic ....

Gość a to z niego
pier**lony skurwi*l.

Gość tak szczerzee
twoja rodzina nie chce zebyś sie denerwowała. w dodatku myślą, ze 17sto letnia dziewczynka, to faktycznie ''dziewczynka''. Ja bym ją któtko potraktowała :D odechciałoby jej sie igraszek z moim mężem. dałabym jej tak popalić, że do konca życia by sie nie obejżała za żonatym :D a gnoja męża wypiepszyła bym z domu, walizy za drzwi i won... ciekawe co by zrobił

Gość 1234567....
Ty nie powinnaś rozmawiać o zaistniałej sytuacji z rodziną a ze swoim mężem to jest sprawa pomiędy Tobą a nim a nie że będziesz rozgrywała to na forum rodziny rozmawiałaś z mężem powiedziałaś jak wielką przykrość Ci sprawił ???..to jest najważniejsze