Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmutna dziewczyna

SAMOTNI-sami czy potrzebnie?

Polecane posty

Gość ssmutna dziewczyna

Tak obserwuję otoczenie i widzę, że samotni są ci, którzy maja za wysokie wymagania wzgledem partnera. Zdaje im sie, że są tacy wspaniali, piekni i mądrzy że zasługują na księcia z bajki czy modelkę. Większość samotnych jest przeciętna i powinna też szukac przeciętnych partnerów a nie czekać na cud lub że zainteresuje się nimi boski facet czy piekna laska. Ludzie, mierzcie siły na zamiary!

Gość latte_
dlaczego jesteś smutna? bo jesteś samotna? anyway. Dlaczego mam zadowalac się 'kimkolwiek'. Nie potrzebuję kogokolwiek, jestem szczęśliwa. Sama, nie samotna. jeśli kiedys spotkam Kogoś kto uczyni mnie jeszcze szczęśliwszę, będzie cudownie.

Gość ssmutna dziewczyna
Eh, z normalnym facetem tzn, ani pięknym, ani bogatym ani z doktoratem też można stworzyć szczęśliwy związek. Wystarczy tylko chcieć i dać sobie i jemu szansą a nie wiecznie wybrzydzać.

Gość ssmutna dziewczyna
latte_----> ty też jestes "kimkolwiek", nie jesteś jakaś wyjątkowa żeby od partnera oczekiwac jakiejś wyjątkowości. jestem smutna, bo dziś jest rocznica śmierci kogoś mi bliskiego.

Gość ssmutna dziewczyna
kolesie którzy zarabiaja gówniane 3 tys na miesiąc , nie mają u mnie szans !!!!

Gość ssmutna dziewczyna
ta ostatnia wypowiedż to podszyw-zresztą marny i nie na temat.

Gość latte_
Uważam się za swój sposób wyjątkowa i taką osobę chcę miec obok siebie. Dla innych może byc tylko kimkolwiek, ale chcę żeby w moich oczach był Kimś. to działa w obie strony. i myślę, że warto czekac. ba, jestem pewna. Przy czym, wyjątkowosc nie oznacza dla mnie bycie doktorem, prawnikiem ani posiadania wielu zer na koncie.

Gość ssmutna dziewczyna
latte_----> czyli każdy jest kimś i jest wyjątkowy, wystarczy to w nim odkryć i dać mu szanse, aby odkrył ciebie. I nie ma to nic wspólnego z jego wygladem przystojniaczka czy marka samochodu a niestety wiele samotnych kobiet czeka....na takich facetów, będąc samymi bardzo zwykłymi szarymi myszkami ale majacymi o sobie bardzo wygórowane mniemanie.

Gość latte_
Tak, dużo racji w tym co mówisz. każdy jest Kimś dla Kogoś. Ale wydaje mi się, że mowa o kobietach, które szukają zabezpieczenia finansowego, bardziej niż miłości.. ? To już ich problem.

Gość ssmutna dziewczyna
Dziewczyna dla tatusia i mamusi i dla cioci jest napiekniejsza i najwspanialsza, wiec zadziera nosa i wyobraża sobie, że powinni sie za nią uganiać super goście a tu...nic. Wiec wzdycha i czeka dalej....a zwykły facet dostanie kosza z marszu, bo nie spełnia najwyższych norm jej wyimaginowanego księciunia.

Gość Od 10 miesięcy singiel
Nie jestem jakiś super przystojniak ale co ja będę się wiązał z dziewczyną, która mi się nie podoba. Miałem ostatnio randkę z czwartą dziewczyną po rozstaniu z dziewczyną, która prawdopodobnie nadal KOCHAM. No ale co ja na to poradzę, że mam teraz bardzo spore wymagania? Widzę, że znajomi stabilizują swoje życie ze swoimi partnerkami a One nie są jakieś miss ale bardzo fajne z charakteru. A ja jedyny sam od rana do wieczora tylko mecze na Canal + Sport się liczą bo się nie umiem określić :/

A w zasadzie od rana do południa basen a później siedzenie w domu przed meczami i gazetami sportowymi. Zamknąłem się w sobie :|

Gość ssmutna dziewczyna
latte_----> nie zawsze chodzi o kasę i brak miłości. One po prostu wymyśliły sobie, że zwykły facet to ponizej ich możliwości i czekają na takiego naj, choć ten naj to za wysokie progi na ich nogi...niestety. Potem są tylko nieszczęśliwie zakochane w gościach, których nie mogą mieć a jakby dały szanse tym zwykłym, to okazałoby sie że są też fajni, choć może odbiegają od ich ideału wyśnionego w wieku 15 lat.

Gość ssmutna dziewczyna
Od 10 miesięcy singiel----> i twoi koledzy maja słuszność, mają dziewczyny, plany na przyszłość i myślą rozsądnie a ty postanowiłeś sobie, że zakochasz się w niewiadomo jak ślicznej lasce. POza tym jak kochasz była, to żadne randki nie mają sensu.

Gość latte_
a ja muszę się przyznac bez owijania w bawełnę że dałam pare koszy fajnym facetom. ale to że facet jest fajny nie oznacza od razu że chcę żeby było moim facetem. czuję od razu ( przynajmniej tak mi się wydaje) czy ma to COSSSSSSS z czego może wyniknac cos wiecej, czy po prostu fajny z niego kumpel. a wlasciwie, dlaczego tak Cie to frustruje :P ? mówisz jak facet z obolałym ego.

Bo przyznam szczerze że są emocjonalnie dojrzalsi. Ale mają bardzo dobre prace w branży w której się kształtowali. A ja co. Miałem jakąś tam prace słabo płatną, teraz nie mam. Zaczynam się rozleniwiać. Od paru dni obiecuje sobie, że CV zmienię i powysyłam. A co tam nie chce mi się nawet to :/

Gość latte_
smutna dziewczyna - masz jakies totalnie odstrzelone podejscie do rzeczywistosci. skoro dziewczyna posłała go do diabłów, a on ją nadal kocha to ma chłopak się połozyc do trumny i czekac na smierc?! oczywiscie ze powinien się umawiac i to jak najwiecej aż w końcu pozna tę idealną i będzie naprawdę szczęlswiy. A nie tak jak WIEKSZOSC LUDZI. wiąze się z KIMKOLWIEK a potem całe życie żałują że zrezygnowali z prawdziwej miłosci. taaa..

A druga sprawa no dziewczyna musi mi się podobać jak moja była od razu się spodobała mi. Musi być to "coś" o razu jak wtedy przed czterema latami

Gość ssmutna dziewczyna
Mam samotne koleżanki i widze jak kręcą nosem na każdego przeciętnego faceta a jak zaczynaja szaleć na widok przystojniaczka-cwaniaczka. Mają za wysokie wymagania, błednie oceniaja swoje możliwości i szanse...nie daja sobie nawet możliwości aby poznac zwykłych facetów a same są zupełnie zwykłymi babkami.

latte- Otóż to. I tak mówię, że jak mam być z kimś to z dziewczyną, która idealnie pasuje do mnie a ja do Niej. Znam też desperatów co się związywali z pierwszą lepszą i co? Tylko się męczyli na wzajem. Jedynym ratunkiem, że będę się spotykał z dziewczynami i je poznawał. Może kiedyś będzie ta jedyna... :(

Gość ja a kto inny
Mój nie musi być super-przystojny ! W czym innym ma być wyjątkowy.....mam mu się podobać, on ma podobać się mnie, a poza tym musimy być do siebie podobni!

ssmutna dziewczyna- No dobra ale Ty mówisz o swoich koleżankach. Faceci są wzrokowcami i patrzą najpierw na wygląd. A co do Was się tyczy to nawet najpiękniejsza miss świata może być z brzydalem. Dlaczego? Bo może oczarować osobowością, charyzmą. Tu sprawa wygląda inaczej. Ja nie jestem żadnym Christiano Ronaldo czy Brad Pitt ani wysoki jak Gortat czy inny koszykarz ale znam swoją wartość.

Gość ssmutna dziewczyna
latte_----> teraz umawianie nic mu nie pomoże, tylko będzie krzywdził kolejne dziewczyny i nic z tego nie będzie, wiec niech lepiej idzie na piwo z kumplami i poszuka pracy. Każdy jest KIMKOLWIEK zanim nie stanie sie dla kogoś KIMŚ ale to nie znaczy, żeby stawiać poprzeczkę za wysoko, żeby nie widzieć człowieka tylko wygląd i kasę. Ale na to trzeba dojrzałości... A to "coś", to tylko mit. Trzeba znależc osobe, którą się lubi, dobrze i swobodnie czuje w jej towarzystwie, która nadaje na tych samych falach i jest sympatyczna i z taką osoba próbowac się spotykac-może właśnie okaże się tą właściwą?

Mogę uczyć się sztuki uwodzenia, być jak ostatnio modne PUA (Pick Up Master). W sumie czasem czytam jakieś poradniki tyle co się okazuje, że to cow nich pisze to ja wiem i z natury korzystam nawet nie widząc, że to się nazywa sztuka uwodzenia.

ssmutna dziewczyna - Jedna mała po prawka ja mało pijam alkoholu bo prowadzę sportowy tryb życia ;) Jak co to już jakieś markowe wino :)

Gość ssmutna dziewczyna
Od 10 miesięcy singiel----> zgoda od strony facetów to zupełnie inna bajka.

Gość latte_
singiel - otóż to. mam podobny stosunek. po co mam się męczyc? tworzyc coś na siłę? nie, dziękuję. zaczekam. smutna - moim zdaniem powinnas zając się sama sobą i swoimi relacjami z facetami ;) niech kazdy robi to na co ma ochotę. kropka :D

Gość ssmutna dziewczyna
ja a kto inny----> i o to mniej więcej chodzi:)