Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asik88

jak zrobić paznokcie żelowe u stóp

Polecane posty

Gość asik88

ja mam takie pytanko, ponieważ niedawno kupiłam sobie zestaw do robienia tipsów i chciałam się zapytać jak się robi paznokcie żelowe u stóp, czy używa się takich samych żeli jak do dłoni i czy postępujemy w ten sam sposób?

Gość idz na kurs to sie dowiesz

Gość pewnie kolejna ktora kupiła
"zestaw" za 150zł na allegro i będzie uważała się za profesjonalną stylistkę :o

Gość asik88
ja pytam o radę, a nie o opinię i nawet jeśli kupiłam sobie zestaw to co ci do tego, jak nie chcesz to się nie oddzywaj nikt o zdanie cie nie prosi

Gość u-blackey
Serdecznie zapraszam wszystkie dziewczyny interesujące się kosmetyką i kosmetologią a w szczególności tematem Stylizacja Paznokci na nowe, wspaniałe forum: http://nailbeauty.mojeforum.net/ Jeśli chcesz uzyskać kompetentną radę, zobaczyć jak powinno się przedłużać paznokcie by były idealne, poznać sposoby na zrobienie krzywej, umiejscowienie stresu, nauczyć się ozdabiać kolorowym akrylem, poznać łatwy przepis na piękny french lub po prostu pochwalić się swym paznokciowym, barwnym życiorysem to będzie najodpowiedniejsze miejsce dla ciebie! zaufało nam już ponad 150 dziewczyn! Czekamy na początkujące dziewczyny jak i profesjonalistki!

Gość zmartwiona19
ja sobie zrobiłam żele na stópkach!!!:)

Gość pazurkowiczka
Osobiscie zajmuje sie stylizacja paznokci od 5lat, nie mam nic przeciwko osobom ktore kupuja zestawy startowe nie majac zrobionego kursu jesli beda robily paznokcie tylko sobie, Dziewczyny prosze nie rzucajcie sie w wir robienia paznokci innym jesli nie macie do tego kwalifikacji. Zelu uzywamy tego samego ktorego uzywa sie przy stylizacji paznokci zelowych u rak, poczynajac od dezynfekcji stop, matowieniu plytki paznokcie nakladamy primer, nastepnie zel (nie uzywam tipsow do paznokci u nog gdyz nie spotkalam sie z taka potrzeba stosuje zel na naturalnej plytce) oczywiscie mozemy zatapiac rozne ozdoby bawic sie kolorowymi zelami itp, na konie pamietajmy o warstwie nablyszczajacej i oliwce na skorki :) Milej zabawy dla hobby'istek :)

przedewszystkim musisz zrobić sobie kurs, polecam europejską akademie szkoleniową w koszalinie- bardzo dobre kursy.