Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laillaaa19

Pomocy...

Polecane posty

Gość laillaaa19

a więc wiem, że niektórzy mogą za chwile na mnie naskoczyć... ale ja z moim facetem bylismy po prostu na imprezie wypilismy najpierw ocieralismy sie o siebie a pozniej juz jakos wyszło i zapomnielismy załozyc gumki ten "stosunek" trwał jakies 3 - 4 sekundy zanim zorientowalismy sie i ja załozylismy... według niego do niczego nie doszło czyli ze wytrysk miał juz w gumce. ale to były moje dni płodne... czy jest prawdopodobienstwo ciązy? dopiero czekam na okres... wybaczcie moje głupie pytania ale po prostu sie boje... mam miesiaczke nieregularną w lipcu miałam ja 9 ... dzisiaj jest 10 a okresu nie ma i nie wiem co mam myslec nadal mam jeszcze trochę sluzu i nabrzmiałe piersi... prosze o odpowiedz bo najgorszy jest ten stres.

Gość jakem_facet
Spokojnie, jeśli było tak jak opisałaś, to ciąży nie ma. Ale...hmm, jak można się zapomnieć, że się gumki nie nałożyło ? Twój facet po prostu chciał Cię przelecieć "na żywo" :) Przyznaj się, Ty się zorientowałaś... Poza tym nie wierzę w te 3-4 sekundy, pewnie przynajmniej 30s minęło, zanim tp do Ciebie dotarło. A sprawdzałaś prezerwatywę ? Miała "zawartość" ? No i kto ją zakładał ? :) Jak on i naciągał na "ślizgacza" to pozamiatane...

Gość laillaaa19
4 sekundy wiecej nie było. on zakladał ale zrobił to ostroznie nie na slizgacza... ii tak była "zawartość"

Gość gff
Co to znaczy na ślizgacza?

Gość wiolkaa24533
Preejakulat ... dokształć sie a potem sie bierz za seks

Gość laillaaa19
zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywny... :-/ CO ROBIĆ???

Gość pitik666
wychowywać :D