Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jahaira

czy to jets to oczym mysle?

Polecane posty

hejkla wiem ze tego typu pytania sa juz na forach do obrzygania ale naczytalam sie tez juz ich do obrzygania wiec banalnie glupich pytan nie bede zadawac ale prosze o rade mieszkam w japonii i zanim pojde do lekarfza wolalbym wiedziec czy mam powod bu tutejsi lekarze to szarlatani. wiec.... mam cykle 30 dniowe caly cykl wspolzylam bez zabezpieczenia ostatnia miesiaczka 9 lipca okolo 4 dni temu mialam jeden dzien strasznych mdlosci ale nie wymiotowalam. od dwoch tytgodni caly cos czuje w brzuchu a to cos co myslalm ze bol owulacyjny teraz cos jak na miesiaczke. okolo 5 dni temu robilam dwa testy na ciaze negatywne ale btyly robione przed spodziewana data misieczki. teraz @ spoznia sie 3 dni ale mam opucniete piersi a opuchlizna piersi znika mi krtotko przed okrewsenm czyli ze teraz na dniach dostane okres to nie wyglada no i od kilku dni mierze rano tempke i mam wkolko 37 37,3 37,4 itd co o tym myslicie

tak test krwi mozna zrobic chyba sie udam ale boje sie ze wyolbrzymiam wiec chcialam sie najpierw kogos spytac o rade czy wogole mam powody by taki test robic

no wlasnie tak mysle ze ejszce raz zrobie ten zwykly na mocz zobaczymy co z tego bedzie ale zrobje juz dzis wieczorem bo do rana nie wytrzymanm!

ej kobitki czy to mozliwe ze mam mdlosci mialam jeden dzien taki do dupy pare dni temu i dzisiaj tez a dzis znow robilkam test i nic nie wykryl? czy powinnam moimo wszystko zrobic test krwi ??? czy zdzarza sie ze taki test na mocz nie wykryje a wogole to gdzie najszybciej pojawia sie ten hormon ciazowy we krwi czy w moczu?

no wlasnie wydaje mi sie ze zawsze co robilam testy to mocz byl rozrzedzony bo duzo pije wlasnie i to ostatnio nawet na sile bo mam sklonnosc do odwadniania sie w tym duzo zielonej herbaty. i dzis jeszce jadno bylam w pracy i znow mialam dzien mdlosci i mdlilo mnie wczoraj na wieczor. dzis zauwazylam ze okolo godziny zbieralo mi sie duzo takiej jakby wody w ustach ja juz nie wiem okresu tez nie mam jutro ide z mezem do szpitala na badanie krwi masz racje. dzieki z a zainteresowanie moim problemem jestem ci wdzieczna tutaj nie za bardzo mam sie komu wygadac. jak bede w ciazy to napewno napisze wypijemy zdrowko hehehe