Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja z calego

wioska

Polecane posty

Gość a ja z calego

bylam kilka dni u tesciow na wsi i jak chodzilam z mala na spacerki to bez czapki, taki upal ze masakra z reszta u nas w miescie tez jej nie zakladam i ludzie co zagladali do wozka do mnie aczemu dziecko bez czapki, a zaraz chore bedzie, a ty sie nie boisz bez czapki itp no cholera jasna powiedzcie mi czy to normalne, dlaczego panuje jeszcze taki ciemnogrod?

Gość gosianica
bo na wsi ludzie sa starzy i maja takie poglady.ja tez mieszkam na wsi i wiem jak to jest.mialam to samo jak urodzilam.zwlaszcza moja babcia szalala bo to jej pierwza prawnuczka i do tej pory jej zostalo ;) nie przejmuj sie takimi opiniami

Gość hiehie
my jak wychodziliśmy na początku to tak samo ale ja obcym sie nie daje wypowiadać - zaraz coś palne i już - a jak rodzinka sie pytałą to grzecznie pytałam czy oni przy takiej pogodzie chcieli by mieć czapke - każdy NO NIE- no to ja myślicie ze ona by chciała? no nie - ale czy ucha nie zawieje?? - a ja a jak zawieje to co? - dodam ze dmuchało tak ze chyba przy oddychaniu ludzie większe WIATRY wydzielają....... jak naprawde peezdzi to zakładam czapke ale jak lekki wiaterek słonko to nie - w ogóle ona od urodzenia to bardziej kaptury niż czapki jak już. - aa no i od słońca też zakładam- ale takie chustki z daszkiem :) jak leży w wózku to nie ale jak na rączkach czy na dworku gdzieś i praży to zakładam własnie takie chustki http://www.allegro.pl/item708685068_artku_najpiekniejsze_chustki_chustka_z_daszkiem.html