sieska 0 Napisano Sierpień 10, 2009 w srode ide na wypalenie nadzerki. mam pytanie czy po zabiegu mozna normalnie funkcjonowac czyt. nosic ciezkie rzeczy schylac sie przemeczac itp.slyszalam rozne opinie wiec nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapytaj w środe lekarza Napisano Sierpień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieska 0 Napisano Sierpień 10, 2009 w sumie najprosciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapytaj w środe lekarza Napisano Sierpień 10, 2009 i najbardziej wiarygodnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia86 0 Napisano Sierpień 10, 2009 ja miałam zamrazana nazdzerke i nie moglam nic dzwigac ani chyba przez 6 tyg wspolzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieska 0 Napisano Sierpień 10, 2009 martwi mnie to dzwiganie mam male dziecko i nie da sie tego uniknac w pewnych sytuacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach