Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka skakanka 00999

winietki co jesli nie znam danych osoby towarzyszacej?

Polecane posty

Gość anka skakanka 00999

mogę postawić obok danej osoby (którą znam), winietkę z napisem po prostu"osoba towarzysząca?"

Gość mmm1983
Ja strasznie nie lubię napisu - osoba towarzysząca. Może zadzwoń i zapytaj. Osobie towarzyszącej będzie napewno bardzo miło jeżeli bedzie wymieniana z imienia ;) Ja tak zrobiła i nikt nie miał obiekcji, że dzwonie ;)

Gość anka skakanka 00999
hmm...tylko, że niektórzy nie wiedzą czy przyjdą sami czy z kimś, a ja muszę winietki zamówić JUŻ!żeby potem nie obudzić się z ręka w nocniku;/

Ja dopytałam się po prostu o imiona i nazwiska osób towarzyszących, raptem kilka było takich których nie znałam. Zwykle prosi się gości o potwierdzenie obecności, dzwonili i wtedy się upewniałam co do tego czy będą sami czy z kimś, jeżeli z kimś to prosiłam o dane. To nie jest duży problem, jakieś 3 tyg. przed weselem każdy już powinien być zdecydowany czy idzie sam, czy z kimś, a winietek nie trzeba zamawiać. Jak się wyjaśni dodatkowo o co chodzi nie powinno być problemu. A napisanie imienia i nazwiska zamiast "osoba towarzysząca" to miły gest, a te "osoby towarzyszące" to przecież też Twoi goście.