Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sru sru no i sru

Dwa dni temu Kochalam sie nad jeziorem.Jutro powtórka

Polecane posty

PS - poprosze fotke jagodzianki z przepisem na ciasto drożdżowe :D Z kruszonką :D I jeszcze chce kudłatych przyjaciół w łaty :D

brum sama nie umiesz pisac a poprawiasz a ja Cie pasztecie pozdrawiam 3 noga idz sie matce wypłacz że takiego benkarta spłodziła pewno tez na tym zasranym jeziorze

Gość sru sru no i sru
Bileter a moze i jo .. tylko chce zauwazyc,ze pod wodospadem czy na wiezowcu raczej nikt Cie nie zobaczy .. a przynajmniej jest to malo prawdopodobne.. nad jeziorem jest duze prawdopodobienstwo ze ktos Cie zobaczy ..tymbardziej ze sa upaly ..:0

Gość sru sru no i sru
Bileter Gdybym byla takim pasztetem to napewno bym nie smiala sie pokazac na plazy .. a tymbardziej sie tam bzykac.. z obawy ze ktos zobaczy moje kg tluszczu Ave No i ten wiezowiec i wodospad to moze i fajne przezycie.. ale chyba brak tej takiej adrenaliny .. Poza tym kazdy robi to co lubi i gdzie lubi robic ..

Jagodzianka jest z cukrem na wierzchu :D A skąd ja mam wiedzieć skąd Ty masz wziąć :D

jezeli chodzi o dreszczyk emocji to w centrum miasta idz sie z nim poruchac za przystanek albo w autobusie usiadz mu na kolanach nad jeziorem za krzków pewno ktos wali sobie konia na was a wy myslicie ze nikt was nie widzi

I dalej czekam z fotkę pauki, PS :D Z otwarta skrzynką :D Czekam :D

Gość sru sru no i sru
no i wypad nad jezioro nie wypalil:(,pogoda sie zrypala ;/ SZkoda