Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermene

bolesne miejsce

Polecane posty

Gość hermene

witam! od pewnego czasu boli mnie coś ale nie wiem co. Ból umiejscowiony jest poniżej linii pępka i po prawej stronie, nie wiem czy to nie jest jajnik... może ktoś się na tym bardziej zna?? boli mnie to nieco podczas siadania ale najbardziej podczas stosunku seksualnego. proszę o jakąkolwiek pomoc. tzn. o jakieś porady co to może być. I proszę o radę do jakiego lekarza się z tym udać, bo nie wiem czy to na pewno sprawa dla gina.

ja uważam że to jak najbardziej sprawa dla ginekologa, pójdz i zobaczysz co Ci powie.

bardzo mozliwe ze boli cie jajnik.zwróć uwage czy nie masz upławów żółtych, brazowych lub zielonkawych albo małej ilości krwi na majtkach. zwróć uwage też na zapach. możesz mieć dość bolesna owulację. idź do ginekologa. moze pobolewac wyrostek, ale on to w sumie jak zaczyna bolec to juz na maxa. może jelito też boleć, moze lekka niedrożność, może gazy w tym miejscu. ja tez w tym miejscu miałam bóle i wyszło ze jelito nawaliło choc myslalam ze jajnik. byłam na usg u ginekologa i było ok. musisz znależc przyczyne bólu. idz na usg do ginekologa. pod katem jelit - nie jedz czekolady, zażyj espumisan i zobacz czy pomoze. przyjmuj dobre bakterie.mozesz kupic Trilac. przede wszystkim idz do ginekologa bo jak zapalenie, które moze juz być sie rozwinie to z bólu nie wytrzymasz.