Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwefwerf

W poszukiwaniu kolorów w ubrankach niemowlęcych...

Polecane posty

Gość fwefwerf

Dziewczyny, temat jest płytki ale może któraś z was coś mi podpowie. Otóż wkurza mnie że kolory ubranek dla niemowląt są takie blade i wszystkie podobne. Szukam więc nasyconych. Czasem mi się uda coś znaleźć ale bardzo rzadko. Może więc znacie firmy które produkują ubranka w wyrazistych barwach? Ja znalazłam jedną, Sofija z Radomia, ale te niemowlęce ciuszki na razie widziałam tylko na zdjęciach.

Gość fdfdfdf
tzn co masz na mysli pisząć nasyconych? oczojebnych? no to mamy odwrotny problem ja szukam stonowanych a widze same piżdźące

Gość ja ostatnio kupilam
z cocodrillo sweterek 62rozm limonkowy i bluzeczke w takim tez kolorze, sliwkowa bluze z kapturkiem (w kapturku jest wstawka w bladym rozu) i mocno rozowe spodenku dresowe wszystko w rozm 62-68 wiec raczej dla maluszka i z tego co widzialam to inne rzeczy tez byly w zywych kolorkach

oj zazwyczaj ciuszki sa w pastelowych kolorach, a jak chcesz jakies fajne to musisz zaplcic, bo te z tych lepszych firm kosztuja, przeciez pastele sa piekne....

Chyba pozostają nam firmówki;-( Tylko to kosmicznie drogo wychodzi. Mnie najbardziej drażni fakt, że najwiecej jest koloru różowego. Oprócz niego tylko błękit, sledyn i zółty. Udało mi się kupić jedno czerwone body, ale i tak jakimś cudem....

a nie pomyślalaś że te mniej kolorowe sa mniej sztuczne np bielizne dla malucha kupiłam w kolorach pastelowych a jakieś bluzy, spodnie dresy body itp są kolorowe i jest ich pełno

Gość fwefwerf
Co mam na myśli? CHoćby ciemny niebieski zamiast bladego błękitu, czy właśnie jakieś śliwkowe, bordowe i takie tam kolory. Dziewczyny, dzięki za podpowiedzi!!!!!

Gość fwefwerf
Figa, to masz tak jak ja! (W tym właśnie jedno znalezione ubranko w czerwone paseczki).

Gość fwefwerf
Poszukam w Coccodrillo.

Ja byłam ostatnio w smyku. W bielsku-białej mają 50% wyprzedaż i idzie coś kupić w normalnej cenie;-) Niekoniecznie różowe. Choć i tak wyboru za dużego już nie ma...

Gość 5-10-15
tam jest bardzo kolorowo ;)