Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justaaaaa

jakie fajne rekwizyty na sesje zdjęciową?

Polecane posty

co wy miałyscie lub byscie chciały miec? fotograf powiedział zeby zobrac jakies fajne rekwizyty , szmpana , kapelusze, trampki itp. no ale wlasnie nie wiem co moze byc te itp. :P wogole nie mam pomyslu podpowiedzcie dziewczyny:)

Gość świadkowaaa
Moi przyjaciele mieli deski snowboardowe i gogle - bo to ich wspólna pasja, któa ich połączyła w jakiś spodób ;) I fajnie to wyszło na zdjęciach ;)

Gość Mała Zuzia
Ja byłam na weselu, gdzie młodzi robili sobie zdjęcia na boisku sportowym z piłeczką nożną. Super to wyglądało:D

Gość a co to jest piłeczka nozna
?? znam piłeczkę pinpongową, do tenisa do golfa. ale nożnej jakoś nie kojarzę...

Zależy w jakim stylu sesja będzie. A to ślubne zdjęcia może?

Gość hopsaaaaaaaaaa

Gość do fotografa
przestan reklamowac te swoja stronke! na akzdym topiku juz widac twoja kryptoreklame, myslisz ze nie widac ze sam swoje strony reklamujesz? zal.pl

Gość ja polecam pejcze
kajdanki, wibratory i kulki.

Gość glistha69
Jak pogoda dopisze to jedziemy do kościoła na tandemie. i z tandemem będziemy mieć zdjęcia. :D:D:D:D

Gość Oj....
Pytanie powinno być całkiem inne. Jakie rekwizyty zabrać na plener aby powstał totalny kicz i aby uwaga oglądających zdjęcia była odwrócona od młodej pary....??

Bardzo podoba mi się pomysł z tandemem! Ja chciałabym mieć podobną sesję jak moi rodzice - zdjęcia w sepii, styl raczej klasyczny, koniecznie musi być fotel bujany. Mam taki plan, żeby potem zrobić z tego fotoksiążkę (http://www.superfoto.pl/fotoksiazka_album_odbitki.html) i podarować rodzicom. Chcę żeby na były obok siebie zestawione fotografie nasze i moich rodziców. Ale Wasze pomysły na sesje też mi się bardzo podobają.

Gość gość
U nas mieliśmy milion pomysłów więc potrzebowaliśmy dużo rekwizytów :D Wszystkie wypożyczyliśmy tutaj http://www.szemrajfotografi.pl/ i mieliśmy niezłą zabawę na sesji :D