Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie mam oczu

DEPILACJA CUKROWA - POZNA艃 - PILNE ZAPYTANIE

Polecane posty

Go艣膰 nie mam oczu

witam! dziewczyny ogromna pro艣ba - dajcie namiary na salony w Poznaniu, kt贸re robi膮 depilacje cukrow膮!!! szukam w necie i d.... blada. Znalaz艂am tyko jeden salon gdzie艣 na wygnajewie jakim艣!!! kt贸ra艣 robi艂a to u kosmetyczki? zale偶y te偶 mi na opiniach i dobrej kosmetyczce, kt贸ra b臋dzie umia艂a to dobrze zrobi膰, w szczeg贸lno艣ci w miejscach intymnych ;) pozdr. PS. dodam z g贸ry ju偶, 偶e sama sobie setki razy pr贸bowa艂am to robi膰 i cholera mnie bra艂a, wi臋c zale偶y mi na profesjonalnej kosmetyczce od pasty cukrowej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie mam oczu
podbijam, bo dalej nie moge znale藕膰, wsz臋dzie tylko robi膮 tym chlernym woskiem :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooo艂艂艂膰
nie wiem czy ci si臋 to op艂aca, b臋dziesz o jakie艣 50z艂 l偶ejsza, poszukaj na forum o depilacji cukrowej, w kt贸rym艣 topiku by艂 nawet znakomity przepis na past臋 cukrow膮 do depilacji, pasta wysz艂a wg niego wy艣mienita

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mam oczu
nie chc臋 sama robi膰, ju偶 pr贸bowa艂am setki razy, chc臋 profesjonalistki :) cena - nie ma znaczenia ile za to zap艂ace, wa偶ne 偶ebym wiedzia艂a 偶e p艂ace za profesjonane cukrowanie ;) apropos -znalaz艂am w poznaniu - studio depilacji brazylijskiej, nawet przyst臋pne ceny i fajna oferta, ale kurde - robi膮 tam woskiem, a nie past膮... :( mo偶e kt贸ra艣 korzysta艂a z tego salonu??? nazywa si臋 QUEEN OF WAXING :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klassi
Ja pr贸bowa艂a w domu pasty cukrowej razem z przyjaci贸艂k膮, kt贸ra kupi艂a j膮 na allegro. Ale to nie jest spos贸b dla mnie. Wole chyba jednak wosk. Poza tym w obu przypadkach irytuje mnie zapuszczanie w艂osk贸w. My艣l臋 nad trwa艂膮 depilacj膮 laserem. Czy te偶 mo偶na w ten spos贸b pozby膰 si臋 na sta艂e w艂osk贸w z bikini?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Goha7977
Klassi, wszystkie moje znajome, kt贸re robi艂y sobie depilacj臋 laserem by艂y bardzo zadowolone z efekt贸w, przy czym to jest kwestia indywidualna ile zabieg贸w b臋dziesz potrzebowa膰, 偶eby definitywnie pozby膰 si臋 w艂osk贸w, niekt贸rym wystarczaj膮 3 serie, inni musz膮 robi膰 ich 10. Polecam stronk臋, gdzie mo偶esz znale藕膰 adresy bardzo dobrych salon贸w oferuj膮cych depilacj臋 laserow膮 w ca艂ej Polsce, daj膮 spore zni偶ki wi臋c warto :-) http://www.bhclub.pl/Zabiegi-i-uslugi/Uroda/Lasery/depilacja-laserowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dytet
Moja znajoma robi艂a depilacj臋 laserow膮 ( w Poznaniu jest np studio laser) i jej wystarczy艂y tylko trzy zabiegi- dodam,偶e jest brunetk膮. Na pewno jest to dobry patent, bo jakby nie by艂o nie trzeba p贸藕niej zawraca膰 sobie g艂owy depilacj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez chodze na depilacje pasta cukrowa w Poznaniu, bylam w spatio i w beauty premium. Ceny maj膮 podobne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spatio chyba jest nieczynne. By艂am w beauty premium na depilacji 艂ydek i mog臋 wam poleci膰. Jestem ciekawa jak szybko zaczn膮 odrasta膰 w艂oski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej paste cukrowa robia dziewczyny na Wildzie w Baborze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra jest te偶 p. Magda ze Studia Harmonia na Ho偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy temat jest jeszcze aktualny, bo z 2009 roku, ale mog臋 poleci膰 salon Beauty Premium na Ratajach, blisko Malty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ci臋偶ar_贸weczka
jestem w ci膮偶y i na paste cukrow膮 ca艂ego bikini (z przodu wszystko i ca艂y ty艂) i na nogi (bo mam paj膮czki) chodz臋 od gabinetu ingenium przy rondzie jeziora艅skiego w poznaniu (nie pami臋tam numeru, ale na pewno sobie znajdziecie) do pani Kasia w takich ciemnych w艂osach. Polecam, 艣wietna metoda i dzi臋ki pani Kasi prawie mnie nie boli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pasta cukrowa tylko na Dolnej Wildzie w salonie babora. Aktualna strona to luxderm.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina Gr
Witaj, Ewa, zabieg depilacji jest przyjemny i bezpieczny tutaj masz film jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pami臋taj us艂ugi nie jest , polecam poczyta膰 o r贸偶nicy mi臋dzy laserami Lightshher i Vectus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bli 333
Pom贸偶cie! Moja sk贸ra na nogach wygl膮da okropnie. Zaci臋cia, czerwone krostki - i do tego blizny. Zacz臋艂am zastanawia膰 si臋 nad depilacja laserow膮, w necie znalaz艂am informacje, 偶e jest kilka laser贸w do depilacji. Czy kt贸ra艣 z Was mia艂a robiona depilacj臋 laserow膮 Palomarem Vectusem, czyta艂am o nim troch臋 tutaj http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jula 29
Polecam naturalne metody Od ponad dw贸ch lat stawiam na past臋 cukrow膮. Do tej pory widz臋 same plusyNie mam problemu z podra偶nieniami. Kiedy艣 chodzi艂am do sklepu gotow膮 past臋, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani doktor 26
Moja kole偶anka zdecydowa艂a si臋 na depilacj臋 laserem, i to by艂 w艂a艣nie Vectus. sama by艂am pod wra偶eniem efektu. Super sprawa, wystarczy艂o tylko kilka zabieg贸w. Nie bola艂o i nie ma po tym 艣ladu. To jest najnowocze艣niejszy laser. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyczka 123
Moja kole偶anka posz艂a na depilacj臋 laserem, o ile pami臋tam, to wybra艂a laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Osobi艣cie te偶 by艂am zachwycona efektem. Po jednej sesji zauwa偶alne by艂y efekty. To by艂 艣wietny wyb贸r. Nie uskar偶a艂a si臋 na b贸l. Spektakularny rezultat. Je偶eli my艣licie o zabiegach depilacji laserowej, to gor膮co polecam. http://www.dfu.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cukrowa 123
Mo偶e to was zainteresuje znalaz艂am fajn膮 wyszukiwark臋 gabinet贸w z zabiegami depilacji laserowej. Jest mo偶liwo艣膰 wyszukiwania wed艂ug miast. Nic trudnego. Musicie tylko wybra膰 wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wybra膰 salon z z zabiegami depilacji laserowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodz臋 na depilacj臋 w膮sika past膮 cukrow膮 do gabinetu Beauty Premium w Poznaniu. Odrasta mi o wiele mniej w艂os贸w ni偶 oo wosku. Polecam t膮 metod臋 depilacji.

Udost臋pnij ten post