Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnaaaaaaaaaaaaa

Ciąża obumarła . Pytanie

Polecane posty

Gość mati2
ja też ostatnio przeżywam stratę...staraliśmy sie z mężem o rodzeństwo dla naszego 2-letniego synka, staralismy sie w dni płodne (robiłam tez test owulacyjny dla pewności)byłam pewna, że nam sie udało,zrobiłam test ciążowy, wyszły 2 kreseczki (choc ta jedna, ważniejsza była słabsza, ale jednak była) okres sie spóźniał, ja czułam sie dziwnie...niestety dostałam silne krwawienie...ale nie tracimy nadziei, kolejny cykl starań przed nami i mam nadzieję, że sie uda, bo nie chcę znów przechodzić tego co teraz... Smutna-trzymam za Ciebie kciuki...wszystko jest na najlepszej drodze wiec sie nie martw... Karolinka-serdecznie gratuluję i doskonale wiem co czułaś... Daga-mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i trzymam kciuki za Twoje maleństwo...

Gość anna1981_---
u mnie niestety skonczylo sie na lyzeczkowaniu :( puste jajo ciazowe - z niewiadomej przyczyny jak na razie. Najgorsze ze do 9 tyg mialam normalne objawy ciazy, a potem poszlam do gina a on od razu na lyzeczkowanie mnie wyslal (mial racje bo jeszcze tego samego dnia zaczelam krwawic) i teraz sie zastanawiam jakie badania zrobic aby kolejna ciaza tak sie nie skonczyla? ktoras z was wie??

Gość saleminka8
ja też miałam zabieg,w styczniu okazało się że jest puste jajo płodowe,nasza iskierka umarła. Ale teraz jestem szczęśliwą mamusią Kubusia,który urodził się 7.11.2009 dziewczyny głowy do góry !

Gość asterixxxana
saleminka8 - o! to dosc szybko dorobilas sie drugiej ciazy - czy wiesz co bylo przyczyna poronienia? czy lekarz zalecil ci jakies badania zeby w drugiej ciazy obylo sie bez poronienia? Napisz prosze