Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

mój facet jest ochroniarzem jak pozbyć sie zazdrości

Polecane posty

Gość malinka2510

witam mam problem odnosnie mojej zazdosci tak jak w temacie moj narzeczony jest ochroniarzem stoi w róznych klubach dyskotekach itd i gdy wychodzi do pracy to ja poprostu z nerwów niemoge wytrzymac wierze mu i ufam bo niggy nic nie zrobil i nawet nie dal mi powodu to zazdrosci czasem nawet razem idziemy ale jak widze te laski lepijace sie do niego to normalnie udusiła bym gołymi rekami fakt jest wysokim dobrze zbudowanym facetem i ładniej buzce i nie powinnam sie dziwic ale i tak jakos nie moge pozbyc sie zazdrosci macie jakis sposób

mam coś podbnego tylko że mój chłopak jest piłkażem ja starem sie to ignorowac ale cieżko sama rozumiesz

Gość plum plum plum
nie chcę wkładać wszystkich do jednego wora ale bramkarze, ochroniarze do babiarze... nawet zarymowałam, nie dziwie się, że jesteście zazdrosne, kobiety potrafią byc gorsze od facetów i strasznie się narzucać, szkoda nerwów na takiego faceta, a poniewaz facet jest słaby zawsze ulega...

Gość ja pierdykam
proste - dorosnij!

Gość coco musi umrzeć
ja mialam tak gdy moj facet polecial na air show, stal przy smiglowcu i kazda chciala miec fotke z panem pilotem :P daj sobie luzu, ciesz sie ze on jest twoj a nie ich...

Gość znawca bramkarzy
dziewczyno ochroniarzami w dtskotekach sa totalni popaprancy1

Gość a co ja
mam powiedzieć mój jest barmanem w dyskotece:(więc podobnie, jak widzę te klejące, kładzące na bar swoje cycki baby to mam ochotę je udusić:)

Gość ale wy sie nakrecacie
o kogo wy jesteście zazdrosne? o te latające z cycami na wierzchu gówniary?? Jak wasz facet na taką poleci to tylko o nim źle świadczy :P