Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

mój chłopak bierze sterydy

Polecane posty

Gość vbvbvbvbvbvb
Takkkk widocznie ejstes z tych kobiet ktore mysla, ze facet "napakowany" to taki dla ktorego mozna starcic zycie:) Niech bierze skoro jest taki madry

Gość to ten który słucha
hip-hopu?:P

muszę mu to wybić z głowy. on mi nie pozwala palić, to ja nie pozwolę mu brać tego świństwa.

Gość nie polecam tego

Gość tak jak ty
fajny związek jak ktos cos komu zabrania, dobre :D:D swoja droga sterydy i inne gówna prowadza do bezpłodnosci, znam 2 taki przypadki wiec radze to przemyśleć!!!

Gość xymena
Mój znajomy też brał od 17 roku życia, ( jakieś zastrzyki w tyłek ) :) zrobiła mu się taka masa, że wyglądał wg. mnie jak miś a nie fajny chłopak wielkie uda, łapska jak ... , na dodatek zrobił się jakiś nerwowy, odkąd to brał wydawał kupę kasy na odżywki itp. na pewno na razie Twój nie będzie chciał tego rzucić

Gość xymena
ale Twój na bank ma fajne ciałko, tak mi się wydaje 🖐️

Gość kawa ciekawa
kamelotka, a jak tam Wasz pierwszy raz, bo mial byc w weekend? :D

Gość oj mamuśki
Mój chłopak tez sie wspomaga kreatynom, ma 17 lat, ale jakoś nie widze w tym nic złego, oby nie przegiąc. Najgorsze jest jak bierze sie ale nie cwiczy, przybierasz na wadze, ale masa nie przekłada sie na mięśnie:) Mój trenuje jakoś od półtora roku zaczoł jak miał 16 lat i wygląda dobrze, wiec nie dramatyzuj, a na cos trzeba umrzec...

Gość oj mamuśki
Mój w sumie to już prawie umarł

Gość kamelota jak tam niedziela

Gość jak było co
jak tam pierwszy raz w niedziele ?

i co widzisz w tym złego?? myślisz że uda Ci się zabronić? :D aha i powiedz mu żeby nie zapomniał o odblokowaniu bo z ciupciania będą nici :)

Gość znam kilka przypadkow
gdzie jakis koles bierze sterydy. Wynik? - jeden wyglada jak swinia! no masakra :O jakbyscie zobaczyli jego plecy, to na zawal byscie zeszli - jest przeeeeogromny, wiekszy niz 99% ochroniarzy na dyskotekach :O a ponad to: wylysial (chociaz ma 23 lata), zeby mu sie krusza, wyglada na duzo starszego niz jest w rzeczywistosci - dalabym mu z 33-35 lat :O - naestepny delikwent.. tez bral sterydy, ale wygladal w miare normalnie (w stosunku do poprzedniego przypadku). Ozenil sie. Planowali miec gromadke dzieci. Jego zona kilka razy poronila... powod? plemniki jej meza byly uszkodzone w wyniku brania sterydow :( porozmawiaj ze swoim chlopakiem ze sterydami nie ma zartow :O

Gość do oj mamuśki
kreatyna a sterydy to zupelnie dwie rozne rzeczy dziecko :O

Gość ach_ te kobiety
co znaczy żeby nie zapomniał o odblokowaniu

Ozenil sie. Planowali miec gromadke dzieci. Jego zona kilka razy poronila... powod? plemniki jej meza byly uszkodzone w wyniku brania sterydow to akurat prawda, jak też to że prawdopodobieństwo downa jest dużo większe niż u kogoś kto nie miał z anabolikami styczności

Gość ach_ te kobiety
ciekawe który koleś w stopce to ty

Gość ah_te_Kobiety.
ten na dole pokryty sniegiem:)

kreatyna to nie steryd!!!! :) odblokować przysadkę odpowiedzialną za produkcje testosteronu. biorąc sterydy dostarcza z zewnątrz testosteron więc organizm przestaje go produkować, po cyklu powinien pomóc organizmowi wrócić do naturalnej formy produkcji testosteronu. to tak na szybkiego, inną kwestią jest to że nie napisałaś co bierze.

Gość ah_te_Kobiety.
mam do Ciebie pytanie pokryty bawisz sie troche w wyciskanie i inne wigibasy?

Gość fgfdsg
ja tez żre sterydy i chuj?

Gość aj tak to jest
gdy ludzi nie znający sie kompletnie na temacie zabierają głos,sterydy nie są złe tak tylko przedstawiają je media,bez nich nie możliwym jest osiągnięcie ponad przeciętnego poziomu,a używane z głową są praktycznie nieszkodliwe i dają szereg pozytywnych skutków

Gość oj mamuśki
Ja napisałam, ze mój chłopak tez sie wspomaga ( a tutaj mówie co bierze) kreatynom, nie napisałam, ze to steryd :D poniewaz zdaje sobie sprawe, ze jest to suplement diety:) wiem tez ze sterydy mówiac w dużym skrócie przyspieszaja podział komórek np. mieśni. Wiec nie traktuj mnie jak głupka

aj tak to jest gdy ludzi nie znający sie kompletnie na temacie zabierają głos,sterydy nie są złe tak tylko przedstawiają je media,bez nich nie możliwym jest osiągnięcie ponad przeciętnego poziomu,a używane z głową są praktycznie nieszkodliwe i dają szereg pozytywnych skutków bzdura!!!! (mam trochę pojęcia!, tak biorę sterydy) do czerwonego ah... tak bawię się w te wygibasy :)

Gość ach_ te kobiety
a ja stawiam że ten w bluzie z kapturem na głowie

Gość aj tak to jest
ah_te_Kobiety aj tak to jest gdy ludzi nie znający sie kompletnie na temacie zabierają głos,sterydy nie są złe tak tylko przedstawiają je media,bez nich nie możliwym jest osiągnięcie ponad przeciętnego poziomu,a używane z głową są praktycznie nieszkodliwe i dają szereg pozytywnych skutków bzdura!!!! (mam trochę pojęcia!, tak biorę sterydy) żadna bzdura,wspomaganie to dla mnie nie pierwszyzna nawet dawki sięgające kilku gram tygodniowo,nie są takie straszne jak to niektórzy myślą,robię regularne badania bo więc wiem co się dzieje z organizmem i moje wynki są lepsze niż niektórych ludzi nie mających kontaktu z saa,fakt jednak,że nie każdy organizm tak dobrze to toleruje