Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

mój chłopak bierze sterydy

Polecane posty

Gość ah_te_Kobiety.
no mowie przecie to ten zakopany pod sniegiem dobra a teraz w temacie byłem młody i strasznie głupi jak koledzy mi powiedzieli wez bedziesz wiekszy uwierzyłem bo dlaczego nie:) i cholera o dziwo mieli racje wiecej miesni w szybkim czasie, wiecej powera czułem sie jak młody Bog jak posejdon lub jak kto woli Tytanic mogłem gory przenosic......trwało to juz jakis czas i nagle doszły nie słuchy, że dziwnie sie zachowuje, ze zaczyna mi odbijac chociaz ja bym tego nie powiedział, agresja, fobie i inne paranoje:) tak wiec odradzam wszystkim z całego mojego przezartego serca:)

Gość aj tak to jest
tak więc nie wiesz nic jeśli radzili ci tak koledzy,a ty po prostu wziąłeś nie wiedząc pewnie nawet co wbijasz,sam ciągnę na dopingu kilka lat,a znam osoby które jadą po 15-20 lat i na zdrowie nie narzekają,trzeba to tylko traktować poważnie i robić z głową jest też pytanie czy chłopak ma aspiracje zawodnicze,czy po prostu,trenuje amatorsko?to pytanie do autorki tematu

i tu masz racje :) osobiście nie polecam nikomu SAA ja się zdecydowałem ale ni robie więcej niż dwa cykle w roku :D jeden na masę drugi zwyczajowo na zbicie. Wydaje mi sie że mi nie odbija nie czuję się jak Bóg :) tyle że ja zawsze byłem spokojny i opanowany.

Gość aj tak to jest
nie będę tutaj rozpisywał cykli ale przykładowo mogę powiedzieć dla zobrazowania,standardowo jako baza 2-2,5g testosteronu tygodniowo i nawet przy takich dawkach nie mam większych kłopotów ze zdrowiem,agresja też jest mi obca

Gość pytanie do starych wyjadaczy
panowie jest problem i zaczyna mnie to delikatkie mowic wpieprza chodzi o to, ze trnujac juz jakis czas czyli 2 lata z przerwami dorobiłem sie jedynie bica 39,5 i dalej nic nie idzie kolejne 2 miechy poszły a ja stoje w szczerym polu co jest?

u mnie też 0 agresji :) wręcz przeciwnie im większy tym spokojniejszy :D może to z wiekiem bo mając 20 lat to ja kogucik byłem a teraz... nawet ręki by mi się nie chciało rozbujać :)

xymenko jak widać ciało to nie wszystko. co z tego, że ma piękne? a co do ''pierwszego razu" - opisałam wszystko w temacie "przystojniak i szara myszka". czuję się źle. "kawa ciekawa" hmmm, jeśli to Ty, to musisz mi koniecznie powiedzieć jak weekend z Twoim ukochanym;)

Gość do ach te kobiety
a ten w czarnej czapce i bialym podkoszulku to tez ty? i z gola dupa? nie powiem, fota apetyczna, mniam, mniam ale malo wyrazna, daj wieksza !!!

Gość ty go nie podrywaj
bo on jest mezem i ojcem trojga dzieci nie jest mu potrzebna niunia do weekendowych wypadzikow

Gość rozwiązanie do ciekawskich bab
Ach_te_kobiety to ten w kapturze :P

Gość ten w kapturze to sobowtór
mojego ex który r*****ł panienki jak leci...oczywiście też brał anabole i nie tylko :D

autorko, dowiedz sie przede wszystkim co, w jakich dawkach i tak naprawde po co bierze...nie ma co od razu sie stresowac, steryd sterydowi nierowny

autorko, dowiedz sie przede wszystkim co, w jakich dawkach i tak naprawde po co bierze...nie ma co od razu sie stresowac, steryd sterydowi nierowny chłopak może zaczął pierwszy cykl i nie ma co paniki robić :)

Gość kamelotka.
bierze winstrol metanabol omnadren 250 to wszystko ma w szafce:(

o tym tez mowie, mam 2 kolegow, ktorzy zrobili w swoim zyciu ze trzy cykle i przestali, bo to im wystarczylo.

Gość ten w kapturze to sobowtór
mój też sam sobie robił i wszystkim kumpolom na siłowni, którzy sami się bali zrobić i bali się igiełek

on już wcześniej brał. pokazywał mi zdjęcia i te swoje parszywe mięśnie. nie mam już sił. romansujcie tu sobie dalej, a ja pójdę w swoją stronę.

Gość aj tak to jest
nic mu nie bedzie

w takim razie oby wiedzial, ze musi potem zrobic odblok, bo inaczej bedzie biedny.

Gość xymena
do pomarańczowej kamelotki : znam te nazwy, znajomy to samo brał good night💤

nie tylko on :D:D tyle że jemu może na psychikę siąść :) ja po pierwszym chciałem być cwany i stwierdziłem że młody jestem to samo minie :D i minęło po prawie 2 miesiącach :D

Gość aj tak to jest
ide stąd bo i tak nie przetłumaczysz.......

ah_te_Kobiety młodzi jesteśmy. on ma 18 lat. mówił mi, że był po tym agresywny, ale że jemu to nie przeszkadzało.