Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

mój chłopak bierze sterydy

Polecane posty

Gość ccccccvvvvvvvvvv
Jeśli ćwiczysz krótko i masz niezłe wyniki to szkoda niszczyć dar jaki dała tobie natura. Zresztą po tak krótkim czasie nie wiesz, czy zajmiesz się BB na dłużej, wiec może nie warto narażać się na często ukryte działania uboczne. Po 2: Jeśli ćwiczysz już ponad 2 lata ale nie jesteś zadowolony z efektów, to zastosowanie sterydów nic nie pomoże, wręcz przeciwnie - jeszcze pogłębi mizer. Sterydy nie są rada na niedożywienie!!! AUTORKO DO PRZECZYTANIA PRZEZ TWOJEGO CHŁOPAKA!!!

Gość Facet z siłowni
Niech nie bierze tego szajsu bo tylko na zdrowiu mu się pogorszy. Jak mu zależy na formie, sile i rzeźbie to niech nie oszukuje sam siebie i weźmie się ciężką robotę na siłowni a nie niech idzie na łatwiznę Słucha hip-hopu? To może bierze wzór Peji?

18 lat to złoty wiek, organizm sam produkuje tyle "naturalnego SAA" ze może się budować jak chce :) a że był agresywny, myślę że albo chciał błysnąć albo faktycznie był, jednak to znaczy że i bez SAA ma w sobie sporo agresji

Facet z siłowni na cyklu zasówa się na 200% tego co normalnie :) w tym wieku to ktoś powinien mu dobrze do dupy nakopać za to co robi :)

Gość och dzieki dzieki
:D niezle wygladasz, ale mnie kreci taki podkoszulek i te miesnie,mrrrr nie wspominajac o golym tyleczku, tylko dlaczego wyglada jakbys mial pieluche na penisie? czy to moze przod stringow? :P :P ps- a co tam, zazdrosna zonka sie odezwala?

Gość och dzieki dzieki
aha, bo najpierw to myslalam ze to biale wystajace spod czarnego to majtki :P wow, stringi nosisz! ale bym cie chwycila za ten jedrny, kragly posladek 😘

Gość dobre.. dobre..do
do koleżanki powyżej zrób sobie nick na czarno i popisz sobie z Ach_te_kobiety (nick z mailem ) oczywiście :P a tak na moje wyczucie, to nie ten.pozdro :)

Gość uwazaj co mowisz bo
jeszcze na ciebie wpadne gdzies na ulicy i co wtedy? biedny bedziesz :P

dobre.. dobre..do do koleżanki powyżej zrób sobie nick na czarno i popisz sobie z Ach_te_kobiety (nick z mailem ) oczywiście a tak na moje wyczucie, to nie ten.pozdro nie czaje:) możesz jaśniej? uwazaj co mowisz bo jeszcze na ciebie wpadne gdzies na ulicy i co wtedy? biedny bedziesz jeśli tylko jesteś kobietą to możesz na mnie wpadać a ja chętnie będę biedny ;)

po interwencji sterydów w organizmie zażywanych żeby podnieść osiągi na siłowni organizm nigdy nie wróci do równowagi grozi: impotencja, pryszcze, rozwalona wątroba, lub inne męskie choroby np ginekomastia patrzcie obrazek http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2e/Gynecomastia_001.jpg albo lipomastia czyli odkładanie się tłuszczu dookoła sutków oczywiście są sportowcy którzy to biorą, umieją tymczasowo przeciwdziałać konsekwencjom ( np leczenie lekami po sterydach ) ale należy zauważyć jedno sedno sprawy: TAKI SPORT WYCZYNOWY TO ANTY ZDROWY SPORT pozdro

Gość jestem kobieta.
zdecydowanie a "dobre,dobre to.." to zdaje sie bylo do mnie, owszem, moze i nie na temat,komus topik rozwalam ale tak moja uwage przykuło zdjecie twojego apetycznego ..hm...

Gość dobre.. dobre..do
sugeruję koleżance, że jeśli tak jej się spodobałeś, to niech zrobi sobie czarny nick z namiarami nara

Gość a owszem
fotka mi sie wyjatkowo spodobala ;) w realu zrobialabym z siebie idiotke ale tutaj moge swobodnie wyrazic zachwyt atrakcyjnym cialem meskim :P

Gość przeciez nie powiem
nieznajomemu facetowi np na ulicy "ale ciacho z ciebie, mmmm... nie wypuscilabym cie z lozka przez kilka dni" czy cos w tym stylu ;) uznalby mnie za lekko albo nieco ciezej uposledzona psychicznie :P

Gość mniej dobitnie to
i tak jednak zbyt bezpsrednio :P

Gość przyznalam wczesniej ze
mialabym ochote chwycic cie za tyleczek i nie tylko za niego :P o innych rzeczach jakie bym ci zrobila nie bede pisac bo sie jeszcze zaczerwienisz ;)

Gość ten jęk to
z rozpaczy? :P ide spac,dobranoc przystojniaku uprzedzam zawczasu na wypadek jakichs podszywow

Gość gość
sterydy brane z głową mu nie zaszkodzą, co najwyżej zaszkodzić możesz Ty zabraniając mu brania z dnia na dzień...jeśli facet wie co i jak to nigdy w życiu nie będzie miał problemów z płodnością!!!zawsze warto też inwestować w dobry towar ...mogę poradzić doping-online.com i podpytać gościa tam na stronie o wszystko jeśli ktoś jest zielony...a kontynuując wiele lat już stosuję, mam zdrową córeczkę i nasienie też, bo robiłem badania, które potwierdzają ponad przeciętną produkcję i żeby byo zabawniej b.dobrej jakości plemniki! z tym że ja nie piję, nie palę, trzymam zdrową dietę ćwiczę...i jakoś można byćzdrowym biorąc?

Gość gość
Moze przyda sie Tobie akurat ten preparat Metadrol, patrzyłem troche na tym forum i ludzie troche pisali na jego temat i zapodawali tego linka: http://www.biotrendy.pl/produkt/metadrol-supl ement-na-przyrost-masy-miesniowej/ moze sie Tobie akurat przyda