Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oollaa0804

Miesiączka

Polecane posty

Hej! :) za w kwietniu skończę 14 lat. Białą wydzielinę z pochwy mam już od około 2 lat (może od roku i pół) a miesiączki jeszcze nie dostałam... strasznie mnie swędzi w tych okolicach i nie wiem co robic! Mama mówi że nic mi nie jest i nie chce ze mną iść do ginekologa. A czy wogóle musze do niego iść? Czy to normalne??? Pomóżcie!!! :((

A ja sądzę że masz jakieś grzybki i nie rozumie czemu Twoja mama to bagatelizuje...grzybica pochwy jest bardzo niebezpieczna, może skutkować problemami w zajściu w ciążę w dorosłym życiu...powinnaś jak najprędzej udać sie do ginekologa!!

Jejku!!! To strasznie!! :( dziękuję za odpowiedz. Wyczytałeś/wyczytałaś to z jakiejś ztrony internetowej?

Jak najbardziej powinnaś pójść do lekarza, infekcje okolic intymnych to bardzo powszechna sprawa wśród młodych dziewczyn. Na miesiaczke jest jeszcze czas także tym się nie przejmuj.

Możecie iść do ginekologa dziecięcego, są to w 99% kobiety, mysle że z odpowiednim podejściem do tak mlodych pacjentek. Przede wszystkim chodzi o twoje zdrowie, infekcje potrafia się ciagnac i nawracać latami więc lepiej zacząc leczyc jak najszybciej. A może to nie jest to a np. owsiki- rownież dają podobne objawy. Bez pomocy lekarza się tego nie rozstrzygnie.

Tylko moja mama się nie zgadza! Uwarza że to wszystko przez mydło i mówi że powinnam myć się tam, szarym mydłem. Dotychczas myłam się zwykłym, (w płynie)