Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo Chora Asia

Koszmarna cera!!! HELP-FOTO

Polecane posty

Gość Bardzo Chora Asia

Tak właśnie wygląda moja koszmarna cera! Lecze się już u dermatologa długo i przepisuje mi same maści- które mi nie pomagają! Jade w tym tygodniu na kontrole do dermatologa i chce zaproponowac jakiś zabieg na twarz bo już nie wytrzymam! Jaki zabieg polecacie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/317bc0a867d11886.html

Gość Bardzo Chora Asia
a dodam że mam tylko 16 lat!

Gość sgr
tez mam tak, tylko wągry są jasne na szczescie , sprawdz moze na poczatek czy nie masz w organizmie pasożytów lub nurzeńca ludzkiego (?) na twarzy . pozdrawiam

Gość Bardzo Chora Asia
A jak to sprawdzić?

Gość weź zrób parówkę
potem je wyćiśnij , dokładnie umyj twarz paznockcie (pod płytką ) Weź wodę utlenioną przetrzyj te miejsca które wyciskałaś Leć do apteki po Metronidazol za 3.66 ( na recepte ) ale na pewno sprzedają także bez (sama próbowałam ) zawsze go dostaję Efekt murowany... skóra będzie troche czerwona opuchnięta ale po nocy zejdzie Mamy przecież wakacje Więc do roboty !

Gość I wlaśnie jakie kremy stosujes
z ? Czy w ogle stosujesz ? unikaj ciekłej parafiny ( parafinum liqd) I weź kup sobie ten krem :http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13386 Ogólnie polecam Ci czytanie recenzji kosmetykó na wizażu - sprawdzają się

Gość sgr
skarbie do lekarza idz. pobiorą ci kał czy cos i sprawdza czy nie masz pasożytów . a z tym nurzencem to dermatolog powinien wyłuskać jednego wągra i sprzawdzic pod mikroskopem czy sie nie rusza bo to pod mikroskopem widac (tak czytalam gdzies)

głowa do góry! Mam 20 lat i podobna cere jak TY i rowniez wsumie lecze sie caly czas u dermatologa ale efektow nie widze uzywam DIFFERIN krem ale mam jeszcze wiecej narazie od niego wypryskow.Ja nie mam tradziku hormonalnego, poniewaz sprawdzilam u siebie hormon testosteron i mam w normie :/ ja lecze sie na tradzik juz ok 4-5 lat a problemy pojawily sie u mnie wsumie juz odn 6 klasy podstawowoki, wiesz co ja Ci polecam zrobic prywatnie wymaz zmian skornych ! mi nigdy zaden lekarz nic takiego nie zaproponowal ! chyba ze juz mialas takie badanie? ja zamierzam je srobic zeby wiedziec czy mam cos jakies bakterie albo pasozyty czy inne cholerstwa:/ dowiedzialam sie ze np u mnie w miescie najpierw wykonuje go dermatolog a potem probke oddaje sie do analizy do laboratorium w moim miescie koszt to ok 40 zł. pozdrawiam :)

głowa do góry! Mam 20 lat i podobna cere jak TY i rowniez wsumie lecze sie caly czas u dermatologa ale efektow nie widze uzywam DIFFERIN krem ale mam jeszcze wiecej narazie od niego wypryskow.Ja nie mam tradziku hormonalnego, poniewaz sprawdzilam u siebie hormon testosteron i mam w normie :/ ja lecze sie na tradzik juz ok 4-5 lat a problemy pojawily sie u mnie wsumie juz odn 6 klasy podstawowoki, wiesz co ja Ci polecam zrobic prywatnie wymaz zmian skornych ! mi nigdy zaden lekarz nic takiego nie zaproponowal ! chyba ze juz mialas takie badanie? ja zamierzam je srobic zeby wiedziec czy mam cos jakies bakterie albo pasozyty czy inne cholerstwa:/ dowiedzialam sie ze np u mnie w miescie najpierw wykonuje go dermatolog a potem probke oddaje sie do analizy do laboratorium w moim miescie koszt to ok 40 zł. pozdrawiam :)

przeciez to zwykle wagry, nie? :O krem neutrogena na wagry i zel do mycia twarzy na wagry, dobry jest tez clean n clear clearasil na wagry - zel do mycia twarzy i peeling.

Gość sgr
zwykle albo nie zwykle , niektórym takie cos nie pomaga

Gość Bardzo Chora Asia
No kremy mi nie pomogą moim zdaniem. Właśnie skonczyłam druga tubke Differinu i jade w tym tygodniu do kontroli. Zamierzam dermatologowi zaproponowac aby przeprowadził mi jakiś zabieg złuszczający, myślicie że to pomorze?