Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoscZproblemem

Jestem niski i mam chude nogi

Polecane posty

Gość GoscZproblemem

to mój kompleks :(

Gość askakjccdsv
ja też jestem niska, ale mam grube nogi :) :) tak więc widzisz, każdy coś tam ma nie tak. pomysl o tym, co masz fajne. pozdrawiam

Gość GoscZproblemem
a jezeli nie mam nic fajnego?

Gość askakjccdsv
za krótko myslałeś - masz coś fajnego na pewno, a przynajmniej coś takiego, do czego przyczepić się nie możhna. oczy, wlosy, nos, ramiona itd. proszę, słucham...

Gość
zostań chodziarzem jak Korzeń - wyrwiesz młódkę nawet gdy będziesz po 40-stce ;)

Gość GoscZproblemem
To wszystko co wymienilas, mam chujowe.. tak naprawde jestem zyciowym przegrancem

Gość askakjccdsv
o matko... ale powiedz, czy sam doszedłeś do tak odkrywczych wniosków, czy ktoś inny powiedział, że jesteś przegrańcem i wszystko masz ch... owe. bo to jest istotne.

Gość GoscZproblemem
sam doszedłem do takich wniosków, mam oczy.. widze co sie dzieje

Gość askakjccdsv
albo wiesz co? najlepiej wstaw tu swoje zdjęcie - wtedy ocenimy i sprawa stanie się jasna

Gość GoscZproblemem
Chyba zartujesz, ze na tak przypałowym forum wstawił bym swoje fotki:) a fotki mam takie, ze niektore kobiety mogly by doznac orgazmu takze wiesz..

Gość GoscZproblemem
czemu?

Koleś, zdecyduj się. Jesteś kłębkiem kompleksów, czy megalomanem, a do tego erotycznym gawędziarzem. A co do tych chudych nud, to pewnie przesadzasz, nie sądzę, by to był powód do zmartwienia.

Gość GoscZproblemem
Who I Am?? sam tego nie wiem.. mam kompleks wygladu a jednoczesnie mysle, ze jestem fajny.. niezla bania co?

Czy Twoje inicjały to nie czasem Ł. K. ? Wybacz, ja mam banię prześladowczą =P A jako, że na 99% masz inne inicjały, a nawet jeśli, to jest to czysty przypadek, mogę kontynuować i napisać Ci, że mogą wkurzać Cię mankamenty, ale całokształt Cię już nie dołuje.

Gość GoscZproblemem
Nie... Ł.K to nie moje inicjały a co do twojej teorii.. chyba cos w tym jest

Ile ważysz i przy jakim wzroście? Może jesteś wychudzony. Mój kolega ma 172cm wzrostu i waży ok. 50kg, jest bardzo chudy i jak wszedłem na ten temat, to od razu skojarzyłem go z nim =P

Gość GoscZproblemem
Nie jestem wychudzony.. góre mam dobrą tylko te nogi:/ mam 174cm i ważę mniej więcej 73-75kg

Wiem, że łatwo komuś doradzać i mówić, co powinien zrobić, ale może wykonuj jakieś ćwiczenia na mięśnie nóg. Jeśli nie masz na to czasu i siły, to zaakceptuj siebie.

Gość GoscZproblemem
Tak naprawdę to nogi mnie nie denerwują tak bardzo.. najbardziej mnie wkurza, to ze jestem taki niski.. mysle, ze gdybym mial tak 185cm to bym mial naprawde duze powodzenie

174 to średni wzrok, nie niski, nie wysoki. Samym wzrostem niczego nie zwojujesz, a jak zauroczysz jakąś dziewczynę innymi cechami, to ze względu na te 174cm z Ciebie nie zrezygnuje.

Gość GoscZproblemem
Apropo kobiet.. to mam wciaz mega doła, po ostatniej mojej kobiecie.. byla tak wspaniala, ze nigdy juz takiej nie spotkam i teraz kazda jest niczym jezeli sobie ją porownam do tamtej! smutne

Może to była ta jedyna, prawdziwa miłość, zakładając, że takowa istnieje, albo musi z Ciebie wyparować cała chemia, którą przysadka mózgowa rozpyliła po Twoich mózgu.

Gość GoscZproblemem
to byla wlasnie TA, o ktorej cale zycie marzylem.. pojawila sie-przezylem najpiekniejsze chwile mojego zycia i zniknela.. pozostaje mi teraz do konca zycie w samotnosci, nic tylko sie zajebac:)

do pana na gorze- na swiecie jest 5 miliardow ludzi z czego ponad polowa to kobiety. 20 milionow kobiet w samej Polsce. mam nadzieje iz stanowi to jakies pocieszenie...

Gość askakjccdsv
to ja tu serce na dłoni, inni też, i dobre rady, a ty sobie jaja robisz ;)

Rozumiem, że związek został definitywnie zakończony? Nie wróci do Ciebie? Może gdyby usłyszała takie wyznanie, coś by ją tknęło. Kobiety lubią scenki z kioskowych harlekinów.