Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoscZproblemem

Jestem niski i mam chude nogi

Polecane posty

Gość GoscZproblemem
Ta 20 milionow w polsce.. to lecimy dalej.. w moim miescie jest dajmy na to 100tys kobiet, z czego polowa odpada bo za stara albo za mloda.. czyli np 50tys kobiet, z czego polowa zajeta.. zostaje 25tys kobiet.. z czego tylko 5 tys. bedzie mi sie podobalo.. teraz znajdz taka, ktora bedzie mi sie podobala i do tego ja jej.. to graniczy z cudem🖐️

Gość GoscZproblemem
Tak, z nią wszystko skonczone, nie ma najmniejszej szansy na powrót :( :classic_cool:

no daj spokoj... na jednej sie swiat sie konczy chociaz racja jest ze mozna kogos bardzo pokochac... sa ludzie ktorzy przezyli kilka wielkich milosci w zyciu, a kazda inna.. ile masz lat?

jesli kobieta lubi tandete i ma romantyczna dusze mozesz wyprobowac wariant z gory odnosnie tego harlquina.

Gość GoscZproblemem
Chłopie.. laska nie lubi tandety, to typowa kobieta sukcesu, moze miec kazdego faceta (tak.. nie przesadzam.. to jedna z tych, ktore jak ida ulica to kazdy facet sie za nią oglada, marząc o niej i nie mam na mysli tylko sexualnej strony) takze mowie.. nie ma opcji abym ją odzyskał. pomijam fakt, ze juz kogos ma.. i jeszcze "nieznaczna" informacja od 3 miesiecy nie mam z nia żadnego kontaktu. ps. lat mam 21

znajd mlody jestes a to taka nasza wspolna cecha myslenie ze 'juz nigdy..' , 'to byla ta jedyna', 'to juz koniec' i tak dalej... pojedziesz do innego miejsca, innego kraju, na inny kontynent i bedziesz mial wieksze porownanie. spotkasz jeszcze duzo pieknych i przebojowych kobiet za ktorymi sie ogladaja i ktore maja dobrze poukladane w glowie. powodzenia zycze.

Gość GoscZproblemem
Ja nigdzie nie zamierzam wyjezdzac.. zapewne do konca mojego zycia spedze czas w moim kraju i w moim miescie.. a takiej kobiety juz nigdy nie spotkam-ja to wiem.

no nie wiesz to ci probuje powiedziec caly czas. ludzie sptykaja prawdziwa milosc zycia w wieku 40 lat i nagle ich olsniewa. nie skreslaj sie od razu.