Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitaminkaaa A i D

Czy mozliwa jest ciaza?Zaraz zwariuje.

Polecane posty

Gość vitaminkaaa A i D

Jestem 5 miesiecy po porodzie.Miesiaczke 1 po porodzie dostalam w maju.I tak co 30 dni.Ostatnio mialam 1 sierpnia skonczyla mi sie 6 sierpnia.I kochalismy sie z moim mezem.Zaraz po okresie.Na poczatku bez gumki ale potem zalozyl i skonczyl w gumce.A od wczoraj strasznie boli mnie lewy sutek, jest strasznie wrazliwy na dotyk.Martwi mnie ten bol, ale boli mnie tylko lewy sutek a prawy nie boli.Co to moze byc???

Gość cv
ciąża bardzo mało prawdopodobna. a po drugie bolałyby cię oba sutki a nie jeden. w ogóle byłyby obrzmiałe, tkliwe

Gość vitaminkaaa A i D
tAKI tkliwy i nabrzmialy jest tylko lewy sutek.Ale mi okres skonczyl sie w czwartek i kochalismy sie codziennie.Ale zawsze jest gumka.Bynajmniej albo na poczatku albo troszke pozniej zaklada gumke.I zawsze jest cala.

Gość cv
no nie wiem ale wydaje mi się,że musielibyście mieć mega pecha :(

Gość moja mama zaszła
w ostatni dzień okresu

Gość vitaminkaaa A i D
Ja ciagle drecze mojego czy zrobil to do srodka czy cos.On mi mowi ze nie.Ze niemozliwe zebym zaszla w ciaze.Bo zawsze prawie zawsze kochamy sie w gumce.Ale on ani razu nie skonczyl we mnie.Jesli kochamy sie bez gumki i jest stosunek przerywany to on odpoiwednio wczesnie wyskakuje.I tak bylo teraz.Ostatni dzien okresu i wczoraj.Wiec dostaje juz swira.

Gość cv
kurcze naprawdę wątpliwa jest ciąża w tym wypadku. Sutek może Cie boleć z wielu innym powodów ! Może Mąż za ogniście pieściłpiersi ;) nawet stanik mógł cię obetrzec.

Gość karmiaca
a czy mozliwa jest ciaza jezeli kochalismy sie w pologu 3 tygodnie po porodzie jednak maz nie skonczyl we mnie tylko na zewnatrz, karmie piersia i po tym stosunku jeszcze troszke krwawilam, po 6 tyg zaczelam brac cerazette i wtedy tez krwawilam jakies 2 tygodnie po wzieciu pierwszej tableteczki...

Gość ghtyghjnjhj
ja nie wiedziałam, że jestem w ciąży bo bolał mnie tylko jeden sutek! Myślałam więc że skoro byłaby to ciążą to na pewno bolałyby obydwa. Test zrobiłam dopiero tydzień jak spóźniał mi się okres. Był pozytywny!!

Gość karmiaca
w moim przypadku to chyba nie mozliwe;-)

Gość matka dzieciom a taka dura
a słyszała o czymś takim jak preejakulat i że mogą być w nim pleminiki z poprzednich wytrysków? Ergo, nie musi w tobie skończyć żebyś zaszła w ciąże, bo już wcześniej wprowadził plemniki do twojej pochwy. Ale nie sądzę żebyś zaszła tak szybko po porodzie. Ulga to dla całego śwista, bo najgorzej jak tępota się rozmnaża.

Gość vitaminkaaa A i D
Nie karmie juz piersia.w sumie przez 3 tyg. karmilam.Niewiem co sie dzieje, jak dotykam to mnie boli, jagby piekl mnie sutek.