Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może i się czepiam...

Gdy facet staje się oschły...

Polecane posty

Gość może i się czepiam...

Mój facet stał się bardziej oschły jeśli chodzi o sferę emocjonalną. Kiedyś był zazdrosny ciągle, a teraz już go nawet nie interesuje, że wychodzę na imprezę bez niego. Dawniej nie chciał, aby tak było. Poza tym pisze rzadziej smsy, gdy ja długo nie odpisuję to zlewa na to, dawniej się martwił i wydzwaniał. Czy uczucia z jego strony wygasły?

Gość może się czepiam...
Rozmawiałam. Powiedział, że zaczął mieć zdrowe podejście do naszego związku, że nei wytrzymałby gdyby ciągle miał być zazdrosny i owszystko się czepiać. Sama nie wiem, co o tym myślec :(

Gość może się czepiam...
Doradzicie coś? :(

Gość zdanie moje
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mlodzi jestescie wiec on sciemnia. nie angazuj sie lecz sie ucz ! potraktuj to jakoz zdobywanie doswiadczenia. w przyszlosci bedziesz wiedziec co to oznacza- dzieki temu. nie martw sie - to NAJLEPSZA nauka !!!!! bedzie dobrze ale teraz nie zatracaj sie tylko O B S E R W UJ i wyciagaj wnioski. doswiadczenie zaprocentuje w przyszlosci. wierz swojej intuicji !! a nie durnym tlumaczeniom!! masz byc szanowana. milosc dba o komfort drugirj osoby (psyche mam na mysli)

Gość barbie w trampkach
nic dodac nic ujac. facet dobrze mysli :) powodzenia zycze

Gość dfgdhhdh
Dla mnie jestes bicz. Be z chlopaka wychodzisz na imprekzi? Co z ciebie za dziewczyna? Związek, to razem wychodzicie tui tam - na tym to polega. Polki to su%ki. terazniejszosc